Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Στοίχημα

Φαβορί και Goal από το Euro

Τουρκία Euro 2024

Προβάδισμα για την πρόκριση η Ολλανδία, πιθανό το σκοράρισμα από Αυστρία και Τουρκία

Οι 2 τελευταίες ομάδες που θα προκριθούν στα προημιτελικά του Euro θα γίνουν γνωστές σήμερα. To MONOBET έχει προτάσεις για τα 2 ματς με τα οποία ολοκληρώνεται η φάση των «16».

Φαβορί για την πρόκριση είναι η Ολλανδία η οποία αντιμετωπίζει τη Ρουμανία. Στα 3 παιχνίδια της στον όμιλο είχε από μία νίκη, ισοπαλία και ήττα. Κέρδισε με 2-1 την Πολωνία, έμεινε στο 0-0 με τη Γαλλία και έχασε με 3-2 από την Αυστρία. Στο τελευταίο ματς φανέρωσε πολλά αμυντικά προβλήματα. Σκοράρει πάντως με άνεση.

Η Ρουμανία πήρε την πρόκριση και την πρώτη θέση στον όμιλο χάρη στη νίκη της με 3-0 κατά της Ουκρανίας. Δεν ήταν καλή στο δεύτερο ματς και έχασε με 2-0 από το Βέλγιο ενώ «σφράγισε» την πρόκριση με την βολική ισοπαλία 1-1 κατά της Σλοβακίας. Δύσκολα θα συνεχίσει στο Euro. Η Ολλανδία εύκολα ή δύσκολα πιστεύω ότι θα πάρει την πρόκριση.

Πιο κοντά στη νίκη είναι και η Αυστρία στον αγώνα με την Τουρκία. Από τις ευχάριστες εκπλήξεις του Euro είναι η Αυστρία. Με αυτογκόλ έχασε 1-0 στην πρεμιέρα από την Γαλλία και στη συνέχεια έκανε ακόμα καλύτερες εμφανίσεις και κέρδισε την Πολωνία με 3-1 και την Ολλανδία με 3-2. Στα 2 παιχνίδια της έχει φέρει 2 Goal και Over.

Η Τουρκία μετράει 2 νίκες (με Γεωργία 3-1 και Τσεχία 2-1) και μία ήττα (από την Πορτογαλία 3-0). Έχει φέρει 3 Over, ενώ στα 2 ματς έγινε Goal. Το ενδεχόμενο να σκοράρουν η Αυστρία και η Τουρκία είναι πιθανό. Ποντάρω στο Goal, σε ένα παιχνίδι όπου έχει τύχη και το Over.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης:

Ρουμανία-Ολλανδία και Αυστρία-Τουρκία με ενισχυμένες αποδόσεις* από το Πάμε Στοίχημα

O Κυριάκος Μητσοτάκης συνάντησε την Εθνική Ομάδα Μπάσκετ – Τι δώρο του έκαναν

Τι προβλέπει το κοινό για το UEFA EURO 2024™ σε 15 χώρες