• Στοίχημα

    Φαβορί και Goal από το Euro

    • Monobet
    Τουρκία Euro 2024


    Προβάδισμα για την πρόκριση η Ολλανδία, πιθανό το σκοράρισμα από Αυστρία και Τουρκία

    Οι 2 τελευταίες ομάδες που θα προκριθούν στα προημιτελικά του Euro θα γίνουν γνωστές σήμερα. To MONOBET έχει προτάσεις για τα 2 ματς με τα οποία ολοκληρώνεται η φάση των «16».

    Φαβορί για την πρόκριση είναι η Ολλανδία η οποία αντιμετωπίζει τη Ρουμανία. Στα 3 παιχνίδια της στον όμιλο είχε από μία νίκη, ισοπαλία και ήττα. Κέρδισε με 2-1 την Πολωνία, έμεινε στο 0-0 με τη Γαλλία και έχασε με 3-2 από την Αυστρία. Στο τελευταίο ματς φανέρωσε πολλά αμυντικά προβλήματα. Σκοράρει πάντως με άνεση.

    Η Ρουμανία πήρε την πρόκριση και την πρώτη θέση στον όμιλο χάρη στη νίκη της με 3-0 κατά της Ουκρανίας. Δεν ήταν καλή στο δεύτερο ματς και έχασε με 2-0 από το Βέλγιο ενώ «σφράγισε» την πρόκριση με την βολική ισοπαλία 1-1 κατά της Σλοβακίας. Δύσκολα θα συνεχίσει στο Euro. Η Ολλανδία εύκολα ή δύσκολα πιστεύω ότι θα πάρει την πρόκριση.

    Πιο κοντά στη νίκη είναι και η Αυστρία στον αγώνα με την Τουρκία. Από τις ευχάριστες εκπλήξεις του Euro είναι η Αυστρία. Με αυτογκόλ έχασε 1-0 στην πρεμιέρα από την Γαλλία και στη συνέχεια έκανε ακόμα καλύτερες εμφανίσεις και κέρδισε την Πολωνία με 3-1 και την Ολλανδία με 3-2. Στα 2 παιχνίδια της έχει φέρει 2 Goal και Over.

    Η Τουρκία μετράει 2 νίκες (με Γεωργία 3-1 και Τσεχία 2-1) και μία ήττα (από την Πορτογαλία 3-0). Έχει φέρει 3 Over, ενώ στα 2 ματς έγινε Goal. Το ενδεχόμενο να σκοράρουν η Αυστρία και η Τουρκία είναι πιθανό. Ποντάρω στο Goal, σε ένα παιχνίδι όπου έχει τύχη και το Over.

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

    Διαβάστε επίσης:

    Ρουμανία-Ολλανδία και Αυστρία-Τουρκία με ενισχυμένες αποδόσεις* από το Πάμε Στοίχημα

    O Κυριάκος Μητσοτάκης συνάντησε την Εθνική Ομάδα Μπάσκετ – Τι δώρο του έκαναν

    Τι προβλέπει το κοινό για το UEFA EURO 2024™ σε 15 χώρες



    ΣΧΟΛΙΑ