• Στοίχημα

    Φαβορί, Goal και Over για το Σαββατοκύριακο

    • Monobet
    ΓΚΟΛ


    Έξι προτάσεις από το ΜΟΝΟΒΕΤ με επιλογές από Γερμανία, Ισπανία, Ελλάδα, Ιταλία και Γαλλία.

    Γεμάτο από αγώνες είναι αυτό το Σαββατοκύριακο. Την επόμενη εβδομάδα θα διακοπούν τα μεγάλα πρωταθλήματα για να δώσουν τα πρώτα παιχνίδια τους οι εθνικές ομάδες στο Nations League.

    Ξεχώρισα φαβορί, Goal και Over από 5 πρωταθλήματα. Δύο επιλογές έκανα από τη Γερμανία, με τον «άσο» της Στουτγκάρδης κόντρα στην Μάιντζ και το Over στο παιχνίδι της Χολστάιν Κίελ με τη Βόλφσμπουργκ.

    Με ήττα 3-1 από την Φράιμπουργκ ξεκίνησε το πρωτάθλημα η Στουτγκάρδη. Η Μάιντζ ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Ουνιόν Βερολίνου. Στην έδρα της είναι δυνατή η Στουτγκάρδη και μπορεί να πάρει τους 3 βαθμούς. Στις 4 τελευταίες αναμετρήσεις της με την Μάιντζ πέτυχε 3 νίκες και παραχώρησε μία ισοπαλία.

    Πιθανό είναι το μεγάλο σκορ στον αγώνα της Χολστάιν Κίελ με την Βόλφσμπουργκ. Από 5 γκολ μπήκαν στα παιχνίδια τους στην πρεμιέρα. Και οι 2 ηττήθηκαν με το ίδιο σκορ 3-2, η Χολστάιν Κίελ από την Χοφενχάιμ και η Βόλφσμπουργκ από την Μπάγερν. Ποντάρω στο Over.

    Η τρίτη σημερινή επιλογή είναι από την Ισπανία με το Goal στον αγώνα της Βαλένθια με τη Βιγιαρεάλ. Και οι 2 σκοράρουν με άνεση, αλλά δέχονται και γκολ. Στις 3 πρώτες αγωνιστικές η Βαλένθια δεν σκόραρε μόνο στο ματς με την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Πέτυχε και δέχτηκε γκολ στα άλλα 2 ματς. Μόνο Goal έχει φέρει η Βιγιαρεάλ. Σκόραραν και οι 2 στα 4 από τα 5 τελευταία μεταξύ τους ματς στην έδρα της Βαλένθια.

    Πληρώνουν οι «άσοι» της Γιουβέντους και της Παρί Σεν Ζερμέν

    Με 1 Goal ξεκινάω τις προτάσεις μου και για το κυριακάτικο κουπόνι, αυτό στο ματς της Super League μεταξύ του Βόλου και του ΟΦΗ. Από τη μεγάλη νίκη με 0-1 στην Τρίπολη κατά του Αστέρα προέρχεται ο Βόλος και θέλει να σημειώσει νέα επιτυχία, αυτή τη φορά στην έδρα του. Ο ΟΦΗ παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στον Ατρόμητο και ψάχνει την πρώτη του νίκη. Και οι 2 ομάδες πιστεύω ότι θα σκοράρουν.

    Μεγάλες αποδόσεις έχουν οι «άσοι» της Γιουβέντους και της Παρί Σεν Ζερμέν. Το 3 στα 3 θέλει να κάνει η «Κυρία» κόντρα στη Ρόμα η οποία προέρχεται από την ήττα-σοκ με 1-2 από την Έμπολι. Η φόρμα και η έδρα οδηγούν στον «άσο».

    Ντέρμπι κορυφής είναι το παιχνίδι τη Λιλ με την Παρί Σεν Ζερμέν. Και οι 2 έχουν ξεκινήσει με νίκες. Έχει μπει πολύ δυνατά στο πρωτάθλημα η Παρί όπως δείχνουν και τα 10 γκολ που πέτυχε στα πρώτα ματς. Συνέτριψε με 4-1 εκτός έδρας την Χάβρη και με 6-0 εντός, την Μονπελιέ.

    Η Λιλ θα είναι και κουρασμένη από το δύσκολο εκτός έδρας ματς που έδωσε για το Champions League με τη Σλάβια Πράγας, από την οποία γνώρισε «γλυκιά» ήττα με 2-1. Έχει ρίσκο το «διπλό» της Παρί αλλά πληρώνει καλά.

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

    Διαβάστε επίσης:

    Europa League: Οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων – Το σύστημα διεξαγωγής

    Οι αθλητικές συγκινήσεις συνεχίζονται και η στοιχηματική δράση στο ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ κορυφώνεται

    Novibet: Το Giant Heart στηρίζει έμπρακτα τις πυρόπληκτες κοινότητες της χώρας



    ΣΧΟΛΙΑ