Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Στοίχημα

Φαβορί, Goal και Over από Αγγλία και Ελλάδα

ποδόσφαιρο - πάμε στοίχημα

Ταμείο και τη Δευτέρα από το ΜΟΝΟΒΕΤ με τη δυάδα που πλήρωσε 3,32!!!

Πέρασαν και τη Δευτέρα οι προτάσεις του ΜΟΝΟΒΕΤ!!! Η δυάδα με τα 2 Over από την Τουρκία και την Ιταλία, στα παιχνίδια Τραμπζοσνπόρ-Κασίμπασα 2-3 (με απόδοση 1,62) και Σαλερνιτάνα-Ρόμα 1-2 (με 2,05) πλήρωσε 3,32!

Προτάσεις για 2 ημέρες θα βρείτε στη σημερινή στήλη. Οι σημερινές είναι από την Αγγλία. Στην Τσάμπιονσιπ η πρωτοπόρος Λέστερ έμεινε στο 1-1 με την Ίπσουιτς και πιστεύω ότι σήμερα θα επιστρέψει στις νίκες κόντρα στη Σουόνσι.

Ο «άσος» της έχει χαμηλή απόδοση. Προτιμότερο είναι το Over. Φέρνει μεγάλα σκορ στην έδρα της η Λέστερ. Πάνω από 2 γκολ σημειώθηκαν στα 5 από τα 6 τελευταία παιχνίδια της Σουόνσι.

Στην Πρέμιερ Λιγκ η Άρσεναλ είναι φαβορί για τη νίκη στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Νότιγχαμ. Δεν νομίζω όμως ότι έχει αξία το «διπλό» της στο 1,40. Θα κυνηγήσω πολύ καλύτερη απόδοση με το Goal, παίρνοντας και το ανάλογο ρίσκο. Θεωρώ πιθανό το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι 2 ομάδες. Η Νότιγχαμ προέρχεται από 4 σερί Goal και Over. Η Άρσεναλ σκοράρει σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια της και στην προηγούμενη αγωνιστική συνέτριψε με 5-0 την Κρίσταλ Πάλας.

Δυάδα την Τετάρτη από το Κύπελλο Ελλάδας

Στο αυριανό κουπόνι θα ασχοληθώ με το Κύπελλο Ελλάδας, με τα 2 παιχνίδια στα οποία κρίνεται η πρόκριση. Ο Παναιτωλικός έκανε την έκπληξη και κέρδισε με 1-2 στο Ηράκλειο τον ΟΦΗ. Περνάει και με ισοπαλία στα ημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσει τον Άρη.

Ο ΟΦΗ θα πάει στο Αγρίνιο για την ανατροπή. Παίζει και εδώ το σενάριο να σκοράρουν και οι 2 ομάδες, κάτι που άλλωστε συνέβη και στην αναμέτρησή τους στο Αγρίνιο για το πρωτάθλημα η οποία έληξε ισόπαλη με 1-1.

Έκπληξη έγινε και στο πρώτο ματς του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο. Πήρε τη νίκη με 1-2 η ομάδα του Περιστερίου. Για να προκριθεί ο Παναθηναϊκός πρέπει να κάνει την ανατροπή και να κερδίσει με πάνω από 1 γκολ διαφορά.

Σε περίπτωση νίκης του με 1 γκολ διαφορά η πρόκριση θα κριθεί στην παράταση ή και στα πέναλτι. Ο νικητής αυτού του ζευγαριού θα παίξει στα ημιτελικά με τον ΠΑΟΚ. Δεν θα είναι εύκολο το έργο του Παναθηναϊκού αλλά πιστεύω ότι θα καταφέρει να πάρει τη νίκη. Ποντάρω στο «διπλό» του.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ

862 (21:30) ΝΟΤΙΓΧΑΜ-ΑΡΣΕΝΑΛ GOAL 1,82
873 (21:45) ΛΕΣΤΕΡ-ΣΟΥΟΝΣΙ OVER 2,5 1,54

 

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

926 (17:00) ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΟΦΗ GOAL 1,94
928 (22:00) ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2 1,52

Διαβάστε επίσης:

Ήρθαν οι Τipsters του Πάμε Στοίχημα, ξεκινάς να παίζεις για να φτάσεις στην κορυφή της κατάταξης

Super Bowl: Το πιο φθηνό εισιτήριο του μεγάλου αγώνα αξίζει 8.000 δολάρια!

Πάπας Φραγκίσκος σε Σίνερ και Ιταλούς: Να βλέπουμε τον αθλητισμό όχι μόνο ως μάχη, αλλά και ως διάλογο