• Στοίχημα

    Φαβορί από την Ιταλία, Over από τη Γαλλία

    • Monobet


    Με φαβορί και Over είναι οι προτάσεις του ΜΟΝΟΒΕΤ για το Σαββατοκύριακο. Η Νάπολι βρίσκεται στην κορυφή της Serie A και θέλει να παραμείνει. Είναι δυνατό φαβορί στο εντός έδρας παιχνίδι της με τη Λέτσε. Αναμενόμενη ήταν η χαμηλή απόδοση στον «άσο» της. Την ανεβάζω σε συνδυασμό με το Over 1,5. Πιστεύω ότι δεν θα μείνει στο 1 γκολ η Νάπολι.

    Ανοιχτό ματς με πάνω από 2 γκολ βλέπω να γίνεται ανάμεσα στην Άουγκσμπουργκ και την Ντόρτμουντ. Πιο κοντά στη νίκη είναι η φιλοξενούμενη η οποία όμως παρουσιάζει μεταπτώσεις στην απόδοσή της. Στο ματς με τη Ρεάλ στο «Μπερναμπέου» ήταν εντυπωσιακή στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκε με 0-2. Στο δεύτερο μέρος δέχτηκε 5 γκολ και ηττήθηκε με 5-2. Το Over 2,5 είναι πιθανό και στην αναμέτρησή της με την Άουγκσμπουργκ.

    Καλή απόδοση έχει ο «άσος» της Άστον Βίλα στο παιχνίδι με την Μπόρνμουθ. Ξεκίνησε με 3 νίκες στο Champions League και μπορεί να συνεχίσει τις επιτυχίες της στο πρωτάθλημα. Βέβαια και η Μπόρνμουθ προέρχεται από τη μεγάλη νίκη με 2-0 κατά της Άρσεναλ. Στην έδρα της όμως η Άστον Βίλα είναι δυνατή και ο «άσος» της έχει αξία.

    Νίκες για Λάτσιο και Ολυμπιακό, πολλά γκολ στη Μασσαλία

    Την Κυριακή ένα από τα δυνατά σημεία είναι ο «άσος» της Λάτσιο στο ματς με την Τζένοα. Έχασε δύσκολα με 1-0 από τη Γιουβέντους, αγωνιζόμενη με 10 παίκτες. Επέστρεψε στις νίκες στο Europa League με το «διπλό» (0-2) κατά της Τβέντε και πιστεύω ότι θα πάρει τους 3 βαθμούς στο ματς με την Τζένοα.

    Από ευρωπαϊκή επιτυχία προέρχεται και ο Ολυμπιακός. Κέρδισε με 0-1 τη Μάλμε στη Σουηδία. Θέλει να επιστρέψει στις νίκες και στο πρωτάθλημα, μετά την απρόσμενη ισοπαλία 2-2 στο ματς με τον Λεβαδειακό. Πιστεύω ότι θα περάσει νικηφόρα από την Τρίπολη στο παιχνίδι με τον Αστέρα.

    Στη Γαλλία το βράδυ της Κυριακής γίνεται το ντέρμπι της Μαρσέιγ με την Παρί Σεν Ζερμέν, Και οι 2 ομάδες θα κυνηγήσουν τη νίκη και το πιθανότερο να μπουν αρκετά γκολ, πάνω από 2, στη Μασσαλία. Το Over 2,5 δείχνει να είναι καλή επιλογή. Πιθανό είναι και το Goal.

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

    Διαβάστε επίσης

    Βραζιλία: Χάος στους δρόμους του Ρίο ντε Τζανέιρο με οπαδούς της Πενιαρόλ – 200 συλλήψεις (video)

    Γιάννης Αντετοκούνμπο: Με 103,8 εκατ. δολάρια στο top-3 των πιο ακριβοπληρωμένων στο NBA τη σεζόν 2024-25

    Μαρκ Τέιτουμ: Επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του NBA να επενδύσει στην Ευρώπη – «Μιλάμε με τη FIBA»



    ΣΧΟΛΙΑ