Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Στοίχημα

Φαβορί από την Αφρική

Πάμε Στοίχημα

Νέο ταμείο την Τρίτη με τη δυάδα από τα φιλικά παιχνίδια!

Πέρασαν οι προτάσεις του ΜΟΝΟΒΕT και την Τρίτη από τα φιλικά παιχνίδια των εθνικών ομάδων. Η δυάδα με το Goal στο ματς Ιρλανδία-Ουγγαρία (με απόδοση 1,90) και τον συνδυασμό «άσου» και Over στον αγώνα Πορτογαλία-Φινλανδία (με 1,50) πλήρωσε 2,85!

Με τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων θα ασχοληθώ και σήμερα. Αυτή τη φορά όμως δεν θα ποντάρω σε φιλικά ματς αλλά σε επίσημα, σε αγώνες της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην Αφρική.

Ξεχώρισα 2 φαβορί. Το πρώτο είναι η Ναμίμπια με πολύ καλή απόδοση και το ανάλογο ρίσκο. Έχει κάνει πολύ καλό ξεκίνημα στα προκριματικά με 2 νίκες. Ισοβαθμεί στην κορυφή του 8ου ομίλου με την Τυνησία. Φιλοξενεί την Λιβερία, η οποία έχει μία νίκη και μία ήττα. Μπορεί να κάνει το 3 στα 3 η Ναμίμπια. Στα μέτρα της είναι η Λιβερία.

Το δεύτερο φαβορί είναι το Τόγκο. Βρίσκεται σε ανοδική τροχιά τα τελευταία χρόνια. Έχει ξεκινήσει όμως με 2 ισοπαλίες τα παιχνίδια του στον 2ο όμιλο και κυνηγάει την πρώτη του νίκη κόντρα στο Νότιο Σουδάν το οποίο δεν έχει σκοράρει και σε 2 ματς μετράει μία ισοπαλία και μία ήττα. Λογικά θα πάρει τους 3 βαθμούς το Τογκό.

Προτάσεις:

Διαβάστε επίσης:

Στον ΑΝΤ1 τα δικαιώματα των UEFA Europa και Conference League

Οι τελικοί της Basket League Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός με πολλά ειδικά στοιχήματα στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Στη Ρεάλ Μαδρίτης και επίσημα ο Κιλιάν Μπαπέ για πέντε χρόνια – Μπόνους μεταγραφής 100 εκατομμύρια ευρώ!