Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Στοίχημα

Έξι φαβορί από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα

Αρκετά είναι τα φαβορί στα παιχνίδια των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων αυτό το Σαββατοκύριακο. Ξεχώρισα 2 τριάδες με 5 «άσους» και 1 «διπλό».

Η Αταλάντα προέρχεται από την νίκη με 0-3 κατά της Σαχτάρ Ντόνετσκ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Έχει μείνει πίσω στο πρωτάθλημα και πιστεύω ότι θα πάρει τους 3 βαθμούς στο ματς με την Τζένοα. Σε πτώση βρίσκεται η φιλοξενούμενη. Έχει πάρει μόλις 1 πόντο στα 4 τελευταία παιχνίδια και έχασε εύκολα με 0-3 από τη Γιουβέντους στην προηγούμενη αγωνιστική.

Από ευρωπαϊκή επιτυχία προέρχεται και η Λιλ. Κέρδισε με 1-0 τη Ρεάλ Μαδρίτης και της έσπασε αήττητο 40 αγώνων! Στο πρωτάθλημα επικράτησε με 0-3 της Χάβρης στο τελευταίο ματς. Λογικά θα πάρει τους 3 βαθμούς και στον αγώνα με την Τουλούζ η οποία μετράει 3 ήττες στα 4 πρόσφατα ματς.

Στη Σούπερ Λίγκα ο Άρης πέτυχε μεγάλη νίκη με 0-1 στην Τούμπα κατά του ΠΑΟΚ και με τον αέρα αυτής της επιτυχίας πιστεύω ότι θα κερδίσει και τη Λαμία. Δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση η φιλοξενούμενη και τη Δευτέρα ηττήθηκε εντός έδρας με 1-2 από τον Πανσερραϊκό.

Ανεβασμένες η Τσέλσι και η Μπρεστ

Στην αυριανή τριάδα έβαλα 2 «άσους» και 1 «διπλό». Μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στην Premier League είναι η Τσέλσι. Συμπλήρωσε 3 σερί νίκες, τρέχει αήττητο σερί 5 αγωνιστικών (4-1-0) και πιστεύω ότι θα συνεχίσει τις επιτυχίες κόντρα στην Νότιγχαμ η οποία στην προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε με 0-1 από τη Φούλαμ.

Η Μπαρτσελόνα έκανε ροτέισον στο ματς με την Οσασούνα και το πλήρωσε. Ηττήθηκε με 4-2 και την πλησίασε σε απόσταση 3 βαθμών η Ρεάλ Μαδρίτης. Δύσκολα θα έχει κι άλλη απώλεια στην έδρα της Αλαβές. Ποντάρω στο «διπλό».

Η Μπρεστ έχει κάνει ονειρικό ξεκίνημα στο Τσάμπιονς Λιγκ με 2 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Στο πρωτάθλημα έχει χάσει έδαφος και θέλει τη νίκη στο ματς με την Χάβρη η οποία συμπλήρωσε 3 σερί ήττες. Πληρώνει καλά αυτός ο «άσος».

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Διαβάστε επίσης

ΟΠΑΠ GAME TIME: Τι λέει το ρεπορτάζ της Νάνσυ Παραδεισανού για το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ

Αμέτρητες αγορές και Bet Builder Ready από το Πάμε Στοίχημα για το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Super League 1: Απαγόρευση εισόδου στον Κοβάσεβιτς, πρόστιμο στην ΑΕΚ για το ντέρμπι με ΠΑΟ