• Στοίχημα

    Έξι φαβορί από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα

    • Monobet


    Αρκετά είναι τα φαβορί στα παιχνίδια των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων αυτό το Σαββατοκύριακο. Ξεχώρισα 2 τριάδες με 5 «άσους» και 1 «διπλό».

    Η Αταλάντα προέρχεται από την νίκη με 0-3 κατά της Σαχτάρ Ντόνετσκ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Έχει μείνει πίσω στο πρωτάθλημα και πιστεύω ότι θα πάρει τους 3 βαθμούς στο ματς με την Τζένοα. Σε πτώση βρίσκεται η φιλοξενούμενη. Έχει πάρει μόλις 1 πόντο στα 4 τελευταία παιχνίδια και έχασε εύκολα με 0-3 από τη Γιουβέντους στην προηγούμενη αγωνιστική.

    Από ευρωπαϊκή επιτυχία προέρχεται και η Λιλ. Κέρδισε με 1-0 τη Ρεάλ Μαδρίτης και της έσπασε αήττητο 40 αγώνων! Στο πρωτάθλημα επικράτησε με 0-3 της Χάβρης στο τελευταίο ματς. Λογικά θα πάρει τους 3 βαθμούς και στον αγώνα με την Τουλούζ η οποία μετράει 3 ήττες στα 4 πρόσφατα ματς.

    Στη Σούπερ Λίγκα ο Άρης πέτυχε μεγάλη νίκη με 0-1 στην Τούμπα κατά του ΠΑΟΚ και με τον αέρα αυτής της επιτυχίας πιστεύω ότι θα κερδίσει και τη Λαμία. Δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση η φιλοξενούμενη και τη Δευτέρα ηττήθηκε εντός έδρας με 1-2 από τον Πανσερραϊκό.

    Ανεβασμένες η Τσέλσι και η Μπρεστ

    Στην αυριανή τριάδα έβαλα 2 «άσους» και 1 «διπλό». Μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στην Premier League είναι η Τσέλσι. Συμπλήρωσε 3 σερί νίκες, τρέχει αήττητο σερί 5 αγωνιστικών (4-1-0) και πιστεύω ότι θα συνεχίσει τις επιτυχίες κόντρα στην Νότιγχαμ η οποία στην προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε με 0-1 από τη Φούλαμ.

    Η Μπαρτσελόνα έκανε ροτέισον στο ματς με την Οσασούνα και το πλήρωσε. Ηττήθηκε με 4-2 και την πλησίασε σε απόσταση 3 βαθμών η Ρεάλ Μαδρίτης. Δύσκολα θα έχει κι άλλη απώλεια στην έδρα της Αλαβές. Ποντάρω στο «διπλό».

    Η Μπρεστ έχει κάνει ονειρικό ξεκίνημα στο Τσάμπιονς Λιγκ με 2 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Στο πρωτάθλημα έχει χάσει έδαφος και θέλει τη νίκη στο ματς με την Χάβρη η οποία συμπλήρωσε 3 σερί ήττες. Πληρώνει καλά αυτός ο «άσος».

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

     

    Διαβάστε επίσης

    ΟΠΑΠ GAME TIME: Τι λέει το ρεπορτάζ της Νάνσυ Παραδεισανού για το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ

    Αμέτρητες αγορές και Bet Builder Ready από το Πάμε Στοίχημα για το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

    Super League 1: Απαγόρευση εισόδου στον Κοβάσεβιτς, πρόστιμο στην ΑΕΚ για το ντέρμπι με ΠΑΟ



    ΣΧΟΛΙΑ