• Στοίχημα

    Europa-Conference: Προτάσεις για ΑΕΚ και Παναθηναϊκό

    • Monobet
    μπάλα ποδόσφαιρου στα δίχτυα τέρματος


    Νέο ταμείο την Τετάρτη από το ΜΟΝΟΒΕΤ!

    Τρίτο σερί ταμείο για το ΜΟΝΟΒΕΤ την Τετάρτη! Πέρασε η δυάδα με το Over στο παιχνίδι Γιαγκελόνια-Πανεβέζις (με απόδοση 1,55) και το «διπλό» του ΠΑΟΚ (με απόδοση 1,61).

    Μετά τον ΠΑΟΚ, που πήρε την πρόκριση για την τρίτη προκριματική φάση του Champions League, σειρά παίρνουν σήμερα οι άλλες 2 ελληνικές ομάδες. Στο Conference League η ΑΕΚ είχε στα χέρια της το εισιτήριο για την 3η προκριματική φάση όταν προηγήθηκε με 4-0 της Ίντερ Κλαμπ Ντε Εσκάλντες στην OPAP Arena.

    Έκοψε ταχύτητα όμως στη συνέχεια και η ομάδα από την Ανδόρα μείωσε σε 4-3. Μεγάλη είναι η διαφορά δυναμικότητας των 2 ομάδων και δεν νομίζω ότι θα έχει πρόβλημα η ΑΕΚ για να πάρει εύκολα την πρόκριση. Πιστεύω ότι θα κερδίσει με μεγάλο σκορ στην Ανδόρα. Ποντάρω στη νίκη της σε συνδυασμό με το Over 3,5.

    Στο Europa League ο Παναθηναϊκός είχε την ευκαιρία να πάρει την πρόκριση από το πρώτο ματς με την Μπότεφ Πλόβντιβ. Προηγήθηκε με 2-0 αλλά ένα λάθος στο δεύτερο ημίχρονο έβαλε την Μπότεφ στο… κόλπο της πρόκρισης. Ο Παναθηναϊκός προκρίνεται και με την ισοπαλία, αλλά πιστεύω ότι θα παίξει για τη νίκη και μπορεί να την πάρει και στη Βουλγαρία.

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

    Διαβάστε επίσης:

    Ολυμπιακοί Αγώνες: Πρώτο μετάλλιο και 3/3 στην κωπηλασία για την Ελλάδα – Ο απολογισμός της 5ης ημέρας

    Ολυμπιακοί Αγώνες: Η κολύμβηση έχει την τιμητική της – Το πρόγραμμα των Ελλήνων αθλητών την 6η ημέρα



    ΣΧΟΛΙΑ