Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Στοίχημα

Εθνική Μπάσκετ και Εθνική Πόλο κατέκτησαν μετάλλιο στη Novibet!

H Novibet πλήρωσε όσους έπαιξαν κατάκτηση μεταλλίου για την Εθνική Μπάσκετ και την Εθνική Πόλο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι!

Οι Εθνικές ομάδες μας έκαναν για ακόμα μία φορά υπερήφανους με την υπερπροσπάθειά τους, που δυστυχώς δεν οδήγησε σε μία σπουδαία διάκριση στο Παρίσι.

Η Εθνική Μπάσκετ ξεπέρασε τη φάση των ομίλων και έφτασε μέχρι τα προημιτελικά, όμως η εξαιρετική και Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Γερμανία δεν της επέτρεψε να κυνηγήσει την υπέρβαση.

Βέβαια, η πορεία της κρίνεται με θετικό πρόσημο, αφού η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη ξεκίνησε την πορεία της από το Προολυμπιακό τουρνουά και στη συνέχεια «επιβίωσε» σε όμιλο με Καναδά, Αυστραλία και Ισπανία.

Για την Εθνική Πόλο ο αποκλεισμός ήταν αρκετά πιο οδυνηρός: Οι Σέρβοι σκόραραν στο τελευταίο δευτερόλεπτο και η τρομερή ομάδα του Θοδωρή Βλάχου έμεινε στο γκρουπ από την 5η μέχρι την 8η θέση.

Η «γαλανόλευκη» πάλεψε και βρέθηκε μία ανάσα από τα ημιτελικά, όμως αναμφίβολα κρατάει ακόμα μία ιδιαίτερη θέση στις καρδιές όλων των Ελλήνων.

Όσοι μάλιστα πίστεψαν τις δύο Εθνικές μας και επέλεξαν να ποντάρουν στο ενδεχόμενο να κατακτήσουν ένα μετάλλιο στη Novibet, τότε μπορούν να χαρούν!

Γιατί; Πολύ απλά, η Novibet πλήρωσε όσους διάλεξαν την αγορά «Κατάκτηση Μεταλλίου» σαν κερδισμένη, με την ελπίδα την επόμενη φορά να καταγραφεί όντως η σπουδαία διάκριση για την Εθνική ομάδα Μπάσκετ Ανδρών και την Εθνική Πόλο Ανδρών.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Αποκλείστηκε προσωρινά η Πόλακ λόγω θετικού δείγματος ντόπινγκ

Goal και Over από τα Κύπελλα Ευρώπης

Ολυμπιακοί Αγώνες: Το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών σήμερα Πέμπτη