Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Στοίχημα

Επιστρέφει στην κορυφή η Άρσεναλ

Άρσεναλ

Ταμείο από το ΜΟΝΟΒΕΤ την Τετάρτη με την Premier League!

Οι 2 επιλογές του MONOBET την Τετάρτη από την Premier League οδήγησαν στο ταμείο! Είχα προτείνει το Goal στο παιχνίδι Μπρέντφορντ-Γουλβς (1-4) με απόδοση 1,80 και το «διπλό» της Μάντσεστερ Σίτι (1-3) με απόδοση 1,52 στο παιχνίδι με την Έβερτον.

Η Premier League συνεχίζεται σήμερα με 2 παιχνίδια. Ρίχνοντας μια ματιά στις αποδόσεις βλέπω ότι ουσιαστικά δεν υπάρχει φαβορί στο παιχνίδι της Μπράιτον με την Τότεναμ. Δεν είναι στα καλύτερά της η γηπεδούχος αλλά παραμένει επικίνδυνη όταν παίζει στην έδρα της. Προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Κρίσταλ Πάλας.

Η Τότεναμ κέρδισε με 2-1 την Έβερτον, συμπλήρωσε 3 σερί νίκες και ανεβαίνει στη βαθμολογία. Με τη φόρα που έχει πάρει μπορεί να πετύχει μία ακόμα νίκη σε μία έδρα όπου κέρδισε στις 2 τελευταίες επισκέψεις της με 0-2 και 0-1. Αξίζει το ρίσκο στο «διπλό» της για απόδοση 2,45.

Δυνατό φαβορί είναι η Άρσεναλ στο γειτονικό ντέρμπι με τη Γουέστ Χαμ. Έπεσε από την κορυφή της βαθμολογίας μετά τη νίκη της Λίβερπουλ με 2-0 στο ματς με την Μπέρνλι. Βρίσκεται στο -2.

Με νίκη επιστρέφει στο «ρετιρέ». Πιστεύω ότι θα τα καταφέρει, παρότι η Γουέστ Χαμ προέρχεται από τις νίκες κόντρα στην Γουλβς με 3-0 και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 2-0.

Η Άρσεναλ έχει υπέρ της και την παράδοση με μόνο νίκες στην τελευταία πενταετία (3-1, 1-0, 2-1, 2-0, 3-1). Για να ανέβει η απόδοση του «άσου» της τον συνδυάζω με το Over. Μπορεί να σκοράρει και η Γουέστ Χαμ για να γίνει πιο εύκολα το Over.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

424 (21:30) ΜΠΡΑΪΤΟΝ-ΤΟΤΕΝΑΜ                2          2,45

425 (22:15) ΑΡΣΕΝΑΛ-ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ          1+OVER    1,77

Διαβάστε επίσης:

Ράτκλιφ: Στόχος η επιστροφή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην κορυφή της Αγγλίας και της Ευρώπης

ΝΒΑ: Εγκρίθηκε η πώληση των Ντάλας Μάβερικς στην πέμπτη πλουσιότερη γυναίκα στον κόσμο

F1: Μοίρασε 1 δισ. δολάρια στις ομάδες!