Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Στοίχημα

Επιλογές με Goal και Over από το Euro

Πέφτει η αυλαία σήμερα σε έναν ακόμα όμιλο του Euro, τον 2ο, με 3 ομάδες να δίνουν μάχη για την πρόκριση. Η Ισπανία έχει εξασφαλίσει την 1η θέση και το εισιτήριο για τους 16. Παίζει σήμερα με την Αλβανία, η οποία θέλει μόνο τη νίκη.

Λογικά θα κάνουν αλλαγές οι Ισπανοί στην ενδεκάδα τους. Μπορεί να ανοίξει το παιχνίδι τους με τους Αλβανούς και να μπουν πάνω από 2 γκολ. Άλλωστε Over έγινε και στα 2 προηγούμενα ματς της Αλβανίας, την ήττα της με 2-1 από την Ιταλία και την ισοπαλία 2-2 με την Κροατία.

Το μεγάλο παιχνίδι είναι αυτό ανάμεσα στην Κροατία και την Ιταλία. Μόνο νίκη χρειάζεται η Κροατία για να περάσει στα νοκ άουτ ματς. Η Ιταλία προκρίνεται και με την ισοπαλία. Θα γίνει μεγάλη μάχη στη Λειψία και το πιθανότερο είναι να σκοράρουν και οι 2 ομάδες.

Η Κροατία θα βγει στην επίθεση για να σκοράρει. Η Ιταλία θα προσέξει για να μη δεχτεί γκολ αλλά θα προσπαθήσει να προηγηθεί για να μη ρισκάρει έως το τέλος. Και οι 3 τελευταίες αναμετρήσεις τους για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα έληξαν ισόπαλες με 1-1. Ποντάρω στο Goal/Goal και στο κρίσιμο σημερινό ματς.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης

2ο Piraeus Street Long Jump: Πρώτος ο Μίλτος Τεντόγλου – Τρίτη επίδοση στον κόσμο από την Ροτάρου

Ευρωπαϊκό κολύμβησης: Χρυσό ο Χρήστου, ασημένιο ο Μακρυγιάννης στα 100μ. στο ύπτιο

Euro 2024: Γεωργία – Τσεχία σε ισοπαλία – Χαμένες και οι δυο ομάδες