• Στοίχημα

    Επιλογές με Goal και Over από το Euro

    • Monobet


    Πέφτει η αυλαία σήμερα σε έναν ακόμα όμιλο του Euro, τον 2ο, με 3 ομάδες να δίνουν μάχη για την πρόκριση. Η Ισπανία έχει εξασφαλίσει την 1η θέση και το εισιτήριο για τους 16. Παίζει σήμερα με την Αλβανία, η οποία θέλει μόνο τη νίκη.

    Λογικά θα κάνουν αλλαγές οι Ισπανοί στην ενδεκάδα τους. Μπορεί να ανοίξει το παιχνίδι τους με τους Αλβανούς και να μπουν πάνω από 2 γκολ. Άλλωστε Over έγινε και στα 2 προηγούμενα ματς της Αλβανίας, την ήττα της με 2-1 από την Ιταλία και την ισοπαλία 2-2 με την Κροατία.

    Το μεγάλο παιχνίδι είναι αυτό ανάμεσα στην Κροατία και την Ιταλία. Μόνο νίκη χρειάζεται η Κροατία για να περάσει στα νοκ άουτ ματς. Η Ιταλία προκρίνεται και με την ισοπαλία. Θα γίνει μεγάλη μάχη στη Λειψία και το πιθανότερο είναι να σκοράρουν και οι 2 ομάδες.

    Η Κροατία θα βγει στην επίθεση για να σκοράρει. Η Ιταλία θα προσέξει για να μη δεχτεί γκολ αλλά θα προσπαθήσει να προηγηθεί για να μη ρισκάρει έως το τέλος. Και οι 3 τελευταίες αναμετρήσεις τους για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα έληξαν ισόπαλες με 1-1. Ποντάρω στο Goal/Goal και στο κρίσιμο σημερινό ματς.

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

    Διαβάστε επίσης

    2ο Piraeus Street Long Jump: Πρώτος ο Μίλτος Τεντόγλου – Τρίτη επίδοση στον κόσμο από την Ροτάρου

    Ευρωπαϊκό κολύμβησης: Χρυσό ο Χρήστου, ασημένιο ο Μακρυγιάννης στα 100μ. στο ύπτιο

    Euro 2024: Γεωργία – Τσεχία σε ισοπαλία – Χαμένες και οι δυο ομάδες



    ΣΧΟΛΙΑ