Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Στοίχημα

Επιλογές από το σουηδικό πρωτάθλημα

Μπάλα ποδοσφαίρου στα δίχτυα

Πλήρωσε 3,74 η δυάδα του ΜΟΝΟΒΕΤ το Σάββατο με προτάσεις για το Euro!

Πέρασαν οι προτάσεις του ΜΟΝΟΒΕΤ το Σάββατο από το Euro! Πλήρωσε 3,74 η δυάδα με το Goal στο παιχνίδι Αγγλία-Ελβετία 1-1 (με απόδοση 2,10) και το Over στον αγώνα Ολλανδία-Τουρκία 2-1 (με απόδοση 1,78)!

Σήμερα δεν γίνονται αγώνες στο Euro. Άλλωστε έμειναν μόλις 3 παιχνίδια για να ολοκληρωθεί η διοργάνωση. Αύριο διεξάγεται ο πρώτος ημιτελικός, Ισπανία-Γαλλία, την Τετάρτη ο δεύτερος, Αγγλία-Ολλανδία και την Κυριακή ο τελικός.

Αύριο θα έχω προτάσεις και για τους 2 ημιτελικούς. Σήμερα θα ασχοληθώ με το σουηδικό πρωτάθλημα. Η ουραγός Βαστέρας υποδέχεται την Χάκεν η οποία κυνηγάει το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Σκοράρει στην έδρα της η Βαστέρας και πήρε ανάσα με την νίκη 4-0 κόντρα στην Κάλμαρ. Η Χάκεν στο τελευταίο ματς κέρδισε με 4-1 την ΑΪΚ Στοκχόλμης. Πιθανό είναι το σκοράρισμα και από τις 2 ομάδες.

Απογοητεύει με τις εμφανίσεις η Νόρκεπινγκ. Συμπλήρωσε 6 αγώνες χωρίς νίκη με μία ισοπαλία και 5 ήττες. Παίζει με την Τζουργκάρντεν η οποία κυνηγάει την πρωτοπόρο Μάλμε και εκτός έδρας έχει 4 νίκες, μία ήττα και 14-4 γκολ σε 5 παιχνίδια.

Μπορεί να κάνει το «διπλό». Δεν αποκλείω πάντως το ενδεχόμενο να βγάλει αντίδραση η Νόρκεπινγκ και ίσως σκοράρει στην έδρα της. Το ματς πιστεύω ότι θα «ανοίξει» και θα έχει πάνω από 2 γκολ. Ποντάρω στο Over.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης:

Παρίσι, γιατί έτσι ήθελε ο Giannis κι ο… Θεός

F1 Βρετανία: Ο Χάμιλτον επέστρεψε!

Μπάσκετ: H Εθνική Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες για τέταρτη φορά