• Στοίχημα

    Επιλογές από το σουηδικό πρωτάθλημα

    • Monobet
    Μπάλα ποδοσφαίρου στα δίχτυα


    Πλήρωσε 3,74 η δυάδα του ΜΟΝΟΒΕΤ το Σάββατο με προτάσεις για το Euro!

    Πέρασαν οι προτάσεις του ΜΟΝΟΒΕΤ το Σάββατο από το Euro! Πλήρωσε 3,74 η δυάδα με το Goal στο παιχνίδι Αγγλία-Ελβετία 1-1 (με απόδοση 2,10) και το Over στον αγώνα Ολλανδία-Τουρκία 2-1 (με απόδοση 1,78)!

    Σήμερα δεν γίνονται αγώνες στο Euro. Άλλωστε έμειναν μόλις 3 παιχνίδια για να ολοκληρωθεί η διοργάνωση. Αύριο διεξάγεται ο πρώτος ημιτελικός, Ισπανία-Γαλλία, την Τετάρτη ο δεύτερος, Αγγλία-Ολλανδία και την Κυριακή ο τελικός.

    Αύριο θα έχω προτάσεις και για τους 2 ημιτελικούς. Σήμερα θα ασχοληθώ με το σουηδικό πρωτάθλημα. Η ουραγός Βαστέρας υποδέχεται την Χάκεν η οποία κυνηγάει το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

    Σκοράρει στην έδρα της η Βαστέρας και πήρε ανάσα με την νίκη 4-0 κόντρα στην Κάλμαρ. Η Χάκεν στο τελευταίο ματς κέρδισε με 4-1 την ΑΪΚ Στοκχόλμης. Πιθανό είναι το σκοράρισμα και από τις 2 ομάδες.

    Απογοητεύει με τις εμφανίσεις η Νόρκεπινγκ. Συμπλήρωσε 6 αγώνες χωρίς νίκη με μία ισοπαλία και 5 ήττες. Παίζει με την Τζουργκάρντεν η οποία κυνηγάει την πρωτοπόρο Μάλμε και εκτός έδρας έχει 4 νίκες, μία ήττα και 14-4 γκολ σε 5 παιχνίδια.

    Μπορεί να κάνει το «διπλό». Δεν αποκλείω πάντως το ενδεχόμενο να βγάλει αντίδραση η Νόρκεπινγκ και ίσως σκοράρει στην έδρα της. Το ματς πιστεύω ότι θα «ανοίξει» και θα έχει πάνω από 2 γκολ. Ποντάρω στο Over.

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

    Διαβάστε επίσης:

    Παρίσι, γιατί έτσι ήθελε ο Giannis κι ο… Θεός

    F1 Βρετανία: Ο Χάμιλτον επέστρεψε!

    Μπάσκετ: H Εθνική Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες για τέταρτη φορά



    ΣΧΟΛΙΑ