Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Στοίχημα

Επιλογές από τη Βραζιλία

Ποδοσφαιρο

Δυάδα με φαβορί από τη δεύτερη κατηγορία

Τελείωσαν τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων και σήμερα θα ασχοληθώ με το βραζιλιάνικο πρωτάθλημα, με 2 φαβορί από τη δεύτερη κατηγορία.

Η Σάντος ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας και ετοιμάζεται για την επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία. Κέρδισε με 3-2 τη Μιρασόλ και μετράει μόλις 1 ήττα στις 10 τελευταίες αγωνιστικές.

Μπορεί να κάνει το «διπλό» στο ματς με τη Σαπεκοένσε, σε μία έδρα όπου κέρδισε με το ίδιο σκορ 0-1 στις 2 τελευταίες επισκέψεις της. Από 2 σερί ήττες προέρχεται η Σαπεκοένσε, από την Οπεράριο με 3-2 και την Παϊσαντού με 2-0.

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται και η Σπορτ Ρεσίφε. «Τρέχει» αήττητο σερί 9 αγώνων, με 6 νίκες και 3 ισοπαλίες. Βρίσκεται στις θέσεις της ανόδου και δείχνει ικανή για να πάρει ένα από τα 4 εισιτήρια.

Φιλοξενεί την Οπεράριο η οποία είναι άνετη βαθμολογικά, μακριά από τις επικίνδυνες θέσεις αλλά και από αυτές της ανόδου. Στις 2 τελευταίες επισκέψεις της στην έδρα της Σπορτ Ρεσίφε ηττήθηκε με 3-1 και 5-1. Ο «άσος» είναι πιθανός.

 

 

Διαβάστε επίσης:

Φαβορί και Over από το Nations League · Πέρασε η δυάδα του ΜΟΝΟΒΕΤ τη Δευτέρα με τα 2 Over!

Δυάδα με Over από το Nations League

Προτάσεις για το Nations League