Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Στοίχημα

Επιλογές από Ιταλία και Βραζιλία

Μπάλα ποδοσφαίρου στα δίχτυα

Με 1 Goal και 1 συνδυασμό «άσου» και Over οι προτάσεις του ΜΟΝΟΒΕΤ

Τις προτάσεις για τους ημιτελικούς του Champions League τις έδωσα στη χτεσινή στήλη. Πέρασε το Goal στον πρώτο ημιτελικό Μπάγερν Μονάχου-Ρεάλ Μαδρίτης (2-2) και για τον σημερινό Ντόρτμουντ-Παρί Σεν Ζερμέν έχω προτείνει τον συνδυασμό Goal και Over.

Υπάρχουν και άλλα ματς στο σημερινό κουπόνι. Ξεχώρισα μία δυάδα με 1 Goal από τη Β’ Ιταλίας και 1 συνδυασμό «άσου» και Over από το Κύπελλο Βραζιλίας.

Η Κρεμονέζε δεν έχει ελπίδες να ανέβει απευθείας, μετά την ήττα της με 2-1 από τη Βενέτσια. Θα διεκδικήσει το εισιτήριο για τη μεγάλη κατηγορία μέσω των πλέι οφ. Στα 4 τελευταία παιχνίδια της μετράει 3 Goal και Over.

Παίζει με την Πίζα η οποία δίνει μάχη για να μπει στα πλέι οφ. Είναι 9η και στα πλέι οφ πάει μέχρι και η 8η ομάδα. Χρειάζεται τους βαθμούς και θα προσπαθήσει να φύγει αήττητη από την έδρα της Κρεμονέζε. Προέρχεται από 6 σερί Goal. Το πιθανότερο είναι να σκοράρουν και οι 2. Ποντάρω στο Goal.

Στο Κύπελλο Βραζιλίας είναι μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στη Φλαμένγκο και την Αμαζόνας. Στη Serie A παίζει η γηπεδούχος, στη Serie D αγωνίζεται η φιλοξενούμενη. Μόλις το 2019 δημιουργήθηκε η Αμαζόνας. Καταλαβαίνετε ότι θα είναι πολύ μεγάλη έκπληξη να κάνει τη ζημιά στη Φλαμένγκο.

Από 2 ήττες προέρχεται η Φλαμένγκο και θέλει να βγάλει αντίδραση με μία νίκη με μεγάλο σκορ. Χαμηλά είναι ο «άσος» και τον συνδυάζω με το Over για να ανέβει η απόδοση.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

119 (13:30) ΚΡΕΜΟΝΕΖΕ-ΠΙΖΑ GOAL 1,75
145 (03:30) ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ-ΑΜΑΖΟΝΑΣ 1+OVER 1,48