Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Στοίχημα

Ένα δυνατό φαβορί και ένα Goal

Ταμείο και το Σάββατο από το ΜΟΝΟΒΕΤ!

Πέρασαν οι προτάσεις του ΜΟΝΟΒΕΤ το Σάββατο, η δυάδα με τον «άσο» και Over 2,5 της Ισπανίας στο ματς με την Βόρεια Ιρλανδία και το «διπλό» της Βραζιλίας στο παιχνίδι με το Μεξικό!

Την Κυριακή πέρασε ο «άσος» της Αργεντινής στο ματς με τον Ισημερινό, αλλά έμειναν στο 0-0 η Γαλλία με τον Καναδά σε ένα παιχνίδι όπου είχα προτείνει τον «άσο» και το Over.

Από τα φιλικά παιχνίδια των εθνικών ομάδων είναι και οι σημερινές προτάσεις. Στο Χράντετς Κράλοβε η Τσεχία αντιμετωπίζει τη Βόρεια Μακεδονία. Προετοιμάζεται για τα τελικά του Euro, όπου στη φάση των ομίλων θα παίξει με την Πορτογαλία, τη Γεωργία και την Τουρκία.

Την Παρασκευή διέλυσε με 7-1 σε φιλικό παιχνίδι τη Μάλτα! Πιστεύω ότι θα πάρει τη νίκη και κόντρα στη Βόρεια Μακεδονία η οποία έχει μείνει εκτός Euro και στο τελευταίο φιλικό ηττήθηκε με 3-0 από την Κροατία.

Στη Βαρσοβία γίνεται το φιλικό παιχνίδι της Πολωνίας με την Τουρκία. Και οι 2 θα αγωνιστούν στα τελικά του Euro. Την Παρασκευή η Πολωνία κέρδισε με 3-1 την Ουκρανία. Η Τουρκία προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία 0-0 με την Ιταλία.

Οι αποδόσεις δείχνουν πόσο αμφίρροπο είναι αυτό το ματς. Πιθανό είναι το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι 2 ομάδες. Η Πολωνία παίζει ανοιχτά, πετυχαίνει και δέχεται γκολ. Η Τουρκία δύσκολα θα μείνει «άσφαιρη» σε δεύτερο σερί παιχνίδι.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης:

Μίλτος Τεντόγλου – Πρωταθλητής Ευρώπης με ρεκόρ αγώνων 8.65! (video)

FT: Σημαντικά κέρδη για την ακροδεξιά στις ευρωεκλογές

Λιάνα Κανέλλη: Ράγισμα στην περόνη υπέστη μετά το ατύχημα που είχε στον τηλεοπτικό αέρα