Λίγα παιχνίδια γίνονται σήμερα, αλλά από αύριο αρχίζουν τα νοκ άουτ ματς των Κυπέλλων Ευρώπης. Μία δυάδα με «άσους» ξεχώρισα από το σημερινό κουπόνι.

Στη Super League ο Ατρόμητος πέτυχε 3 νίκες στα 4 τελευταία ματς και ηττήθηκε μόνο από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό με 2-1. Θέλει να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στα playoffs των θέσεων 5-8 για να διεκδικήσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Έχει το προβάδισμα για τη νίκη στο ματς με την Καλλιθέα, η οποία δίνει μάχη για να παραμείνει στην κατηγορία και είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει καταφέρει να κερδίσει εκτός έδρας (0-5-8).

1

Στη Serie A η Ίντερ έχασε την ευκαιρία να πιάσει στην κορυφή της βαθμολογίας την Νάπολι αφού στο εξ αναβολής παιχνίδι που έδωσε την Πέμπτη ηττήθηκε με 3-0 στη Φλωρεντία από τη Φιορεντίνα. Μπορεί όμως να εκμεταλλευτεί την χτεσινή γκέλα της Νάπολι (έμεινε στο 1-1 εντός έδρας με την Ουντινέζε) για να την πλησιάσει στον 1 βαθμό. Η νίκη είναι μονόδρομος σήμερα για την Ίντερ. Ακολουθεί άλλωστε το εκτός έδρας ντέρμπι με τη Γιουβέντους.

Η Φιορεντίνα δείχνει να επανακάμπτει και πλέον διεκδικεί ακόμα και εισιτήριο για το Champions League. Προέρχεται από 3 σερί νίκες. Πριν από το 3-0 κατά της Ίντερ, επικράτησε με 2-1 εκτός έδρας της Λάτσιο και εντός της Τζένοα. Δύσκολα όμως θα κάνει ζημιά για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες στην Ίντερ. Πέρσι ηττήθηκε με 4-0 στο Μιλάνο. Ποντάρω κι εδώ στον «άσο».

Διαβάστε επίσης:

Τέιλορ Σουίφτ: Αποδοκιμάστηκε από το κοινό του Super Bowl και ο Τραμπ πανηγύρισε (video)

Παπαζάχος για σεισμούς: ‘Ολο το Φλεβάρη θα χορεύουν τα ρίχτερ στις Κυκλάδες – Μπορεί να κρατήσει και μήνες το φαινόμενο

Σημαντικές κινήσεις και εξαγορές των «μικρών» της πληροφορικής