Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Στοίχημα

«Διπλά» από τη Βραζιλία και το Euro 2024

Μπάλα ποδοσφαίρου

«Κλειδώνει» την πρόκριση η Ελβετία με νίκη κόντρα στο Ισραήλ

Ελάχιστα είναι τα ματς που παρουσιάζουν στοιχηματικό ενδιαφέρον σήμερα και αύριο. Το ΜΟΝΟΒΕΤ ξεχώρισε 2 «διπλά» από τη δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας και τα προκριματικά του Euro 2024.

Μονόπλευρο είναι το ενδιαφέρον στο παιχνίδι της ABC Νατάλ με τη Ζουβεντούδε. Έχει υποβιβαστεί η γηπεδούχος και στα τελευταία 20 παιχνίδια της μετράει μόλις μία νίκη. Η φιλοξενούμενη διεκδικεί την άνοδο και θέλει οπωσδήποτε τη νίκη. Μετά από 4 σερί ισοπαλίες η Ζουβεντούδε κέρδισε 2-1 την Ιτουάνο. Σημείωσε το νικητήριο γκολ με πέναλτι στις καθυστερήσεις. Το «διπλό» είναι πιθανό.

Για τα προκριματικά του Euro 2024 γίνεται αύριο ο αγώνας του Ισραήλ με την Ελβετία, που είχε αναβληθεί λόγω του πολέμου. Σε ουδέτερο γήπεδο, στη Βουδαπέστη, διεξάγεται το παιχνίδι. Είναι ευκαιρία για την Ελβετία να πάρει τη νίκη και να «κλειδώσει» την πρόκριση. Το Ισραήλ μόνο αν κερδίσει θα ελπίζει. Έχασε έδαφος μετά την ήττα του με 1-0 από το Κόσοβο, την Κυριακή στην Πρίστινα.

Ραντεβού ξανά την Πέμπτη με φουλ πρόγραμμα στα προκριματικά του Euro 2024.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

683 (ΤΕΤ, 02:30) ABC ΝΑΤΑΛ-ΖΟΥΒΕΝΤΟΥΔΕ 2 1,67
875 (ΤΕΤ, 22:00) ΙΣΡΑΗΛ-ΕΛΒΕΤΙΑ 2 1,58

Διαβάστε επίσης:

Τα προκριματικά του Euro 2024 με αμέτρητες αγορές σε σούπερ αποδόσεις στα καταστήματα ΟΠΑΠ