• Στοίχημα

    «Διπλά» από Γερμανία, Ιταλία και Ισπανία

    • Monobet


    Πολύ δυνατό στοιχηματικά είναι το Σαββατοκύριακο με όλα τα πρωταθλήματα ξανά στη σέντρα. Ξεχώρισα 2 δυάδες με φαβορί και Goal.

    Ξεκινάω από τη Γερμανία και το παιχνίδι της Χοφενχάιμ με τη Λεβερκούζεν. Η περσινή πρωταθλήτρια έπαθε κάζο την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της. Προηγήθηκε με 2-0 στο ντέρμπι με τη Λειψία, αλλά δέχτηκε 3 γκολ στη συνέχεια και ηττήθηκε με 2-3. Πιστεύω ότι βγάλει αντίδραση και θα επιστρέψει στις νίκες στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Χοφενχάιμ.

    Άλλο 1 πιθανό «διπλό» είναι της Γιουβέντους στον αγώνα με την Έμπολι. Έχει κάνει καλό ξεκίνημα και δείχνει ικανή για να διεκδικήσει τον τίτλο. Έμεινε βέβαια στο 0-0 στην έδρα της στο ντέρμπι με τη Ρόμα. Δύσκολα θα έχει νέα απώλεια και εύκολα ή δύσκολα πιστεύω ότι θα κάνει το «διπλό» στο ματς με την Έμπολι.

    Στη Σούπερ Λίγκα είναι αμφίρροπο το παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης με τον Ατρόμητο. Και οι 2 θα κυνηγήσουν τη νίκη. Το πιθανότερο είναι να σκοράρουν. Στην προηγούμενη αγωνιστική ο Ατρόμητος ηττήθηκε με 1-2 από τον ΠΑΟΚ και ο Αστέρας πήρε ισοπαλία με 1-1 στη Θεσσαλονίκη από τον Άρη.

    Σκοράρουν στο ντέρμπι η Τότεναμ και η Άρσεναλ

    Την Κυριακή γίνεται το ντέρμπι της Πρέμιερ Λιγκ ανάμεσα στην Τότεναμ και την Άρσεναλ. Προέρχονται από αποτυχίες και θέλουν τη νίκη. Η Τότεναμ έχασε 2-1 από την Νιούκαστλ και η Άρσεναλ έμεινε στο 1-1 με την Άστον Βίλα. Πιστεύω ότι θα σκοράρουν και οι 2.

    Καλή απόδοση έχει το «διπλό» της Μπαρτσελόνα στο ματς με τη Χιρόνα. Έχει κάνει εντυπωσιακό ξεκίνημα σε αντίθεση με την Χιρόνα που δεν θυμίζει την περσινή ομάδα. Είναι πιθανό και το Over σε αυτό το παιχνίδι.

    Άλλο 1 «διπλό» με πιο χαμηλή απόδοση που πιστεύω ότι θα περάσει είναι της Ίντερ στον αγώνα με την Μόντζα. Κέρδισε εύκολα με 4-0 την Αταλάντα στην προηγούμενη αγωνιστική η Ίντερ. Αν πιάσει ανάλογη απόδοση δεν θα έχει πρόβλημα να πάρει τη νίκη που θα την διατηρήσει στην κορυφή.

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

    Διαβάστε επίσης

    Αμέτρητες αγορές, ανανεωμένο Bet Builder και νέο Cash Out από το Πάμε Στοίχημα για το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός  

    Ολυμπιακός – ΟΝΕΧ: Νέα εποχή για το μεγάλο αθλητικό όμιλο με την υπογραφή της ΟΝΕΧ !

    Γαλλία: Δίωξη κατά του Τζιμπρίλ Σισέ για φορολογική απάτη και ξέπλυμα χρήματος



    ΣΧΟΛΙΑ