Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Στοίχημα

Δύο βραζιλιάνικοι «άσοι»

Πάμε Στοίχημα

Κινδυνεύει με υποβιβασμό η Κορίνθιανς και θέλει πάση θυσία τη νίκη

Λίγα παιχνίδια έχει και το σημερινό κουπόνι αλλά μπροστά μας έχουμε ένα πολύ γεμάτο Σαββατοκύριακο. Για σήμερα ξεχώρισα 2 «άσους» από τη Βραζιλία.

Στην πρώτη κατηγορία η Κορίνθιανς βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. Έχει πέσει κάτω από τη διαχωριστική γραμμή και κινδυνεύει με υποβιβασμό. Έχασε 2 πολύτιμους βαθμούς στο τελευταίο ματς με την Ιντερνασιονάλ. Προηγήθηκε με 2-1 και δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων. Στα 2 προηγούμενα εντός έδρας ματς κέρδισε την Φλαμένγκο με 2-1 και την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε με 3-0.

Υποδέχεται την Ατλέτικο Παραναένσε, η οποία επίσης κινδυνεύει (έχει 2 βαθμούς περισσότερους) και ηττήθηκε στα 3 τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις. Πιστεύω ότι η Κορίνθιανς θα πάρει το πολύτιμο τρίποντο και θα περάσει την αντίπαλό της στη βαθμολογία.

Στη δεύτερη κατηγορία η Αμέρικα Μινέιρο δίνει μάχη για την άνοδο και χρειάζεται τη νίκη στο παιχνίδι με την Γκοϊας. Προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 με την Αβάι σε ένα ματς όπου είχε παράπονα από τη διαιτησία. Παραμένει αήττητη στην έδρα της με 10 νίκες και 5 ισοπαλίες.

Η Γκοϊας ηττήθηκε στην προηγούμενη αγωνιστική με 1-0 από την Βίλα Νόβα και απομακρύνθηκε από τις θέσεις της ανόδου. Δύσκολα θα αποφύγει νέα ήττα σε μία από τις δυσκολότερες έδρες της κατηγορίας. Ποντάρω στην Αμέρικα Μινέιρο.

Διαβάστε επίσης:

Επιλογές από τη Βραζιλία

H NOVIBET ΓΙΝΕΤΑΙ OFFICIAL BETTING PARTNER TOY NBA ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Το Nations League συνεχίζεται με δυνατά παιχνίδια