• Στοίχημα

    Δύο βραζιλιάνικοι «άσοι»

    • Monobet
    Πάμε Στοίχημα


    Κινδυνεύει με υποβιβασμό η Κορίνθιανς και θέλει πάση θυσία τη νίκη

    Λίγα παιχνίδια έχει και το σημερινό κουπόνι αλλά μπροστά μας έχουμε ένα πολύ γεμάτο Σαββατοκύριακο. Για σήμερα ξεχώρισα 2 «άσους» από τη Βραζιλία.

    Στην πρώτη κατηγορία η Κορίνθιανς βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. Έχει πέσει κάτω από τη διαχωριστική γραμμή και κινδυνεύει με υποβιβασμό. Έχασε 2 πολύτιμους βαθμούς στο τελευταίο ματς με την Ιντερνασιονάλ. Προηγήθηκε με 2-1 και δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων. Στα 2 προηγούμενα εντός έδρας ματς κέρδισε την Φλαμένγκο με 2-1 και την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε με 3-0.

    Υποδέχεται την Ατλέτικο Παραναένσε, η οποία επίσης κινδυνεύει (έχει 2 βαθμούς περισσότερους) και ηττήθηκε στα 3 τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις. Πιστεύω ότι η Κορίνθιανς θα πάρει το πολύτιμο τρίποντο και θα περάσει την αντίπαλό της στη βαθμολογία.

    Στη δεύτερη κατηγορία η Αμέρικα Μινέιρο δίνει μάχη για την άνοδο και χρειάζεται τη νίκη στο παιχνίδι με την Γκοϊας. Προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 με την Αβάι σε ένα ματς όπου είχε παράπονα από τη διαιτησία. Παραμένει αήττητη στην έδρα της με 10 νίκες και 5 ισοπαλίες.

    Η Γκοϊας ηττήθηκε στην προηγούμενη αγωνιστική με 1-0 από την Βίλα Νόβα και απομακρύνθηκε από τις θέσεις της ανόδου. Δύσκολα θα αποφύγει νέα ήττα σε μία από τις δυσκολότερες έδρες της κατηγορίας. Ποντάρω στην Αμέρικα Μινέιρο.

    Διαβάστε επίσης:

    Επιλογές από τη Βραζιλία

    H NOVIBET ΓΙΝΕΤΑΙ OFFICIAL BETTING PARTNER TOY NBA ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    Το Nations League συνεχίζεται με δυνατά παιχνίδια



    ΣΧΟΛΙΑ