Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Στοίχημα

Δύο τριάδες με φαβορί, Goal και Over

Πέρασε την Πέμπτη η τριάδα του ΜΟΝΟΒΕΤ από το Champions League, με τα Over στα παιχνίδια Φέγενορντ-Λεβερκούζεν (απόδοση 1,45), Μονακό-Μπαρτσελόνα (1,44) και το Goal στον αγώνα Μπρεστ-Στουρμ Γκρατς (1,77)! Η συνολική απόδοσή της ήταν 3,70!

Πολλές επιλογές υπάρχουν στο κουπόνι του Σαββατοκύριακου. Ξεχώρισα 2 τριάδες με φαβορί, Goal και Over. Στην Premier League η Λέστερ και η Έβερτον θα κυνηγήσουν τη νίκη στη μεταξύ τους αναμέτρηση για να «ανασάνουν» βαθμολογικά. Και οι 2 παρουσιάζουν προβλήματα στην άμυνα, ενώ στην επίθεση βρίσκουν λύσεις. Ποντάρω στο Over 2,5.

Στη Super League ο ΠΑΟΚ θέλει να μείνει στην κορυφή της βαθμολογίας (ισοβαθμεί με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ) και δεν νομίζω ότι θα έχει πρόβλημα για να φύγει με τη νίκη από τον Βόλο. Μικρή απόδοση έχει το «διπλό» του, αλλά ανεβαίνει αν παιχτεί με το Over 1,5. Δεν θα μείνει στο 1 γκολ ο ΠΑΟΚ. Ο Βόλος έχασε με 2-0 από τον Ολυμπιακό εντός έδρας και την ΑΕΚ στην Opap Arena.

Στη Γαλλία είναι αμφίρροπο το παιχνίδι της Ρεν με τη Λανς. Και οι δύο θα παίξουν για τη νίκη και το πιθανότερο είναι να σκοράρουν. Πέρσι ήρθαν ισόπαλες με 1-1. Έχει τύχη το Goal και στη σημερινή αναμέτρησή τους.

Πολλά γκολ στο ματς της Ντόρτμουντ με την Στουτγκάρδη

Η τριάδα για το κυριακάτικο κουπόνι ξεκινάει από το Over 2,5 στο παιχνίδι της Ντόρτμουντ με τη Στουτγκάρδη. Προέρχονται από τους αγώνες τους στο Champions League. H Στουτγκάρδη λύγισε στο τέλος στο «Μπερναμπέου» και ηττήθηκε με 3-1 από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η Ντόρτμουντ κέρδισε με 0-3 στο Βέλγιο την Κλαμπ Μπριζ. Συνήθως μπαίνουν αρκετά γκολ στα παιχνίδια τους.

Στη Super League ένας καλός «άσος» είναι αυτός του Ατρόμητου στον αγώνα με τη Λαμία. Κέρδισε με 1-2 στην Τρίπολη, τον Αστέρα, στην προηγούμενη αγωνιστική. Βρίσκεται σε καλή φόρμα και στην έδρα του έχει το προβάδισμα για τη νίκη.

Από την Ισπανία ξεχώρισα το «διπλό» της Ατλέτικο Μαδρίτης στον αγώνα με τη Βαγιεκάνο. Μετά τη νίκη της με 2-1 κατά της Λειψίας στο Champions League μπορεί να σημειώσει μία ακόμα επιτυχία στο πρωτάθλημα. Δεν δείχνει ικανή για να της κόψει τον δρόμο η Βαγιεκάνο.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης

Champions League: Συμφωνία χορηγίας με την Qatar Airways έως το 2030 αξίας 500 εκατ. ευρώ

Λορέντζο Μπράουν στο ΟΠΑΠ GAME TIME: «Ήρθα στον Παναθηναϊκό για το 8ο αστέρι»

Νέο Bet Builder Boost και… Novibet έπαθες!