• Στοίχημα

    Δύο τριάδες για το Σαββατοκύριακο

    • Monobet


    Πολλά καλά παιχνίδια γίνονται το Σαββατοκύριακο. Ξεχώρισα δύο τριάδες με δυνατά φαβορί, Goal και Over.

    Στην Ιταλία η Ίντερ απομακρύνθηκε από την κορυφή μετά την ήττα με 1-2 στο ντέρμπι από τη Μίλαν. Δεν έχει περιθώρια για άλλη απώλεια. Είχε προηγηθεί η εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Μόντζα. Πιστεύω ότι θα επιστρέψει στις νίκες στο εκτός έδρας ματς με την Ουντινέζε. Δεν ήταν καλή η Ουντινέζε στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με τη Ρόμα και ηττήθηκε με 3-0.

    Στη Γαλλία η Μονακό βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και δείχνει ικανή για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Λογικά θα κερδίσει και την Μονπελιέ η οποία πήρε βαθμολογική ανάσα με το 3-2 κατά της Οσέρ. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της Μονπελιέ στο πρωτάθλημα. Δεν έχει αξία μόνος του ο «άσος» της Μονακό και γι΄ αυτό τον συνδυάζω με το επίσης πιθανό Over.

    Στην Ισπανία η Μπαρτσελόνα έχει μόνο νίκες στις 7 πρώτες αγωνιστικές. Το πιθανότερο είναι να κάνει το 8 στα 8 στο παιχνίδι με την Οσασούνα. Κέρδισε με το ίδιο σκορ 1-2 στις 2 τελευταίες επισκέψεις της σε αυτό το γήπεδο.

    «Άσοι» από Ρόμα και Αθλέτικ Μπιλμπάο

    Από την Ιταλία, την Ισπανία και τη Γαλλία είναι και οι 3 επιλογές για το κυριακάτικο κουπόνι με 3 φαβορί. Το πρώτο είναι η Ρόμα κόντρα στη Βενέτσια. Πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα με 3-0 κατά της Ουντινέζε. Πιστεύω ότι θα πάρει 1 ακόμα τρίποντο κόντρα σε μία από τις ομάδες που θα παλέψουν για την αποφυγή του υποβιβασμού. Στις 3 εξόδους της η Βενέτσια έχει πάρει 1 βαθμό.

    Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται η Αθλέτικ Μπιλμπάο. Μετράει 3 σερί νίκες, είναι δυνατή στην έδρα της και δικαίως έχει δοθεί ως φαβορί στο ματς με τη Σεβίλλη. Προβληματίζει και φέτος με τις εμφανίσεις της η Σεβίλλη αν και στα 3 τελευταία ματς πέτυχε 2 νίκες και απομακρύνθηκε από την επικίνδυνη ζώνη. Ανώτερη είναι η Μπιλμπάο και πιστεύω ότι θα πάρει τη νίκη.

    Κλείνω τις προτάσεις για το Σαββατοκύριακο με το «διπλό» της Μαρσέιγ στο παιχνίδι με το Στρασβούργο. Έπαιζε από το 5’ με 10 παίκτες στην έδρα της Λυών και κέρδισε με 2-3. Είναι αήττητη με 4 νίκες και 1 ισοπαλία και παρότι δεν είναι εύκολο το ματς με το Στρασβούργο μπορεί να το «καθαρίσει» για να παραμείνει στην κορυφή.

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

    Διαβάστε επίσης

    Τώρα με την Προσφορά Εγγυημένης Απόδοσης* θα πάθεις Novibet!

    Η Κατερίνα Τσάβαλου στο ΟΠΑΠ Game Time: Η ΑΕΚ, το τάκλιν σε συνάδελφο και το Όσκαρ που θα έκανε θυσία

    Η Γεωργία Καλτσή στο ΟΠΑΠ Game Time για το Europa League και το μότο της ζωής της



    ΣΧΟΛΙΑ