Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Στοίχημα

Δύο τριάδες για το Champions League

· Φαβορί, Goal και Over από το ΜΟΝΟΒΕΤ

Το Champions League επιστρέφει και γίνονται καλά παιχνίδια σήμερα και αύριο. Ξεχώρισα 2 τριάδες με φαβορί, Goal και Over.

Η Μονακό είναι φαβορί για τη νίκη στο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα. Το σκορ μπορεί να ξεφύγει σε αυτό το ματς. Ικανός για να σκοράρει είναι και ο Ερυθρός Αστέρας. Προτίμησα το Over από τον «άσο» που έχει χαμηλότερη απόδοση.

Εντυπωσιακό ξεκίνημα με 2 νίκες έχει κάνει στη League Phase η Άστον Βίλα. Κέρδισε με 1-0 την Μπάγερν στην προηγούμενη αγωνιστική. Δικαίως έχει δοθεί ως φαβορί στο παιχνίδι με την Μπολόνια. Ο «άσος» είναι πιθανός.

Προβάδισμα έχει και η Ρεάλ Μαδρίτης στο ματς με την Ντόρτμουντ. Βρίσκεται πάντως σε πολύ καλή κατάσταση η γερμανική ομάδα και έχει πετύχει 2 νίκες με μεγάλα σκορ στο Champions League. Μπορεί να σκοράρει και στο Μπερναμπέου. Η Ρεάλ θεωρώ ότι θα πετύχει τουλάχιστον 1 τέρμα. Επέλεξα το Goal.

Τρία δυνατά φαβορί στα ματς της Τετάρτης

Από το αυριανό κουπόνι ξεχώρισα 3 «άσους». Η Αταλάντα είναι φορμαρισμένη, παίζει στην έδρα της και είναι φαβορί για τη νίκη κόντρα στη Σέλτικ η οποία δέχτηκε 7 γκολ (7-1) από την Ντόρτμουντ στην προηγούμενη αγωνιστική του Champions League.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης συνήθως εκμεταλλεύεται τη δυνατή έδρα της. Αν και δεν είναι εύκολο το ματς με την Λιλ πιστεύω ότι θα το «καθαρίσει». Θυμίζω ότι στην τελευταία αγωνιστική η Λιλ κέρδισε με 1-0 τη Ρεάλ Μαδρίτης. Είχε προηγηθεί όμως, στην πρεμιέρα, η εκτός έδρας ήττα της με 2-0 από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Τον πρώτο λόγο για τη νίκη έχει και η Μπενφίκα στον αγώνα με τη Φέγενορντ. Έχει κάνει το 2 στα 2 και πάει για το τρίτο σερί τρίποντο. Κέρδισε με 1-2 τον Ερυθρό Αστέρα και με 4-0 την Ατλέτικο Μαδρίτης. Η Φέγενορντ, μετά τη βαριά ήττα με 0-4 από τη Λεβερκούζεν, πήγε κι έκανε το «διπλό» (2-3) στην Ισπανία κόντρα στην Χιρόνα. Δύσκολα όμως θα πάρει ακόμα και τον 1 βαθμό στη Λισαβόνα.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Διαβάστε επίσης:

Σοφία Εφραίμογλου(ΕΒΕΑ): Σε σωστή κατεύθυνση το σχέδιο μετασχηματισμού της ελληνικής οικονομίας

Κοινωνικοί παράγοντες αυξάνουν τον κίνδυνο για εγκεφαλικό – Νέες οδηγίες

Γιώργος Πιτσιλής: Έσοδα 830 εκατ. ευρώ το 2024 από το Airbnb