• Στοίχημα

    Δύο τριάδες για το Champions League

    • Monobet
    Πάμε Στοίχημα


    Πέρασε η δυάδα του ΜΟΝΟΒΕΤ τη Δευτέρα με απόδοση 2,84!

    Τα φαβορί κέρδισαν με Over 1,5 τη Δευτέρα και μας πλήρωσαν!

    Ο λόγος για την Μπόρνμουθ (επικράτησε με 3-1 της Σαουθάμπτον) και τη Βιγιαρεάλ (κέρδισε με 2-1 την Λας Πάλμας). Είχα προτείνει τους «άσους» τους μαζί με το Over 1,5.

    Η δυάδα έδωσε απόδοση 2,84!

    H 2η αγωνιστική της League Phase του Champions League γίνεται σήμερα και αύριο. Ξεχώρισα 2 τριάδες με φαβορί, Goal και Over.

    Η πρώτη τριάδα για τα σημερινά παιχνίδια ξεκινάει από τον «άσο» της Σάλτσμπουργκ στο ματς με τη Μπρεστ. Στην έδρα της είναι δυνατή, ενώ η Μπρεστ μακριά από το γήπεδό της έχει μόνο ήττες στο γαλλικό πρωτάθλημα.

    Αμφίρροπο είναι το παιχνίδι της Αϊντχόφεν με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Είναι δύσκολη η επιλογή σημείου. Αν το έκανα θα πήγαινα προς τα … δεξιά. Προτιμότερο όμως είναι το Goal.

    Και οι 2 ομάδες σκοράρουν με άνεση.

    Δυνατό φαβορί είναι η Ίντερ στο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα. Χαμηλή είναι η απόδοση του «άσου» της. Πληρώνει λίγο και το Over. Ο συνδυασμός τους όμως δίνει μία αξιοπρεπή απόδοση.

    «Διπλό» η Μπάγερν στο ματς με την Άστον Βίλα

    Συνεχίζω με την αυριανή τριάδα. H Μπάγερν βρίσκεται σε φοβερή κατάσταση και η ισοπαλία 1-1 με τη Λεβερκούζεν, στο ντέρμπι του Σαββάτου, την αδικεί. Στα υπόλοιπα φετινά παιχνίδια της έχει μόνο νίκες, οι περισσότερες με μεγάλα σκορ. Πιστεύω ότι θα πάρει τους 3 βαθμούς και στην έδρα της Άστον Βίλα.

    Η Λίβερπουλ δεν πρέπει να έχει πρόβλημα για να «καθαρίσει» την Μπολόνια. Αναμενόμενη ήταν η χαμηλή απόδοση του «άσου» της. Χρειάζεται ο συνδυασμός με το Over για να ανέβει και να αποκτήσει αξία.

    Κλείνω τις προτάσεις για το Champions League με το Over στο παιχνίδι ανάμεσα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ και τη Μονακό. Over έγινε και στους πρώτους αγώνες τους στη διοργάνωση. Η Ντιναμό διασύρθηκε με 9-2 από την Μπάγερν. Η Μονακό πέτυχε μεγάλη νίκη με 2-1 κατά της Μπαρτσελόνα.

    Διαβάστε περισσότερα:

    Πρεμιέρα στη Εuroleague και το Conference League με αμέτρητες αγορές από το Πάμε Στοίχημα

    Δυάδα με «άσους» και Over 1,5

    6 βήματα για να βελτιώσετε άμεσα τη διατροφή σας και να χάσετε βάρος



    ΣΧΟΛΙΑ