Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Στοίχημα

Δύο Goal που πληρώνουν

Super League

Δύσκολο στοιχηματικά ήταν το Σαββατοκύριακο. «Έσπασαν» αρκετά φαβορί και υπήρχαν πολλές παγίδες στα περισσότερα πρωταθλήματα.

Το ταμείο από το ΜΟΝΟΒΕΤ όμως ήρθε το Σάββατο! Η τριάδα με τους «άσους» της Αταλάντα (απόδοση 1,48), της Λιλ (απόδοση 1,74) και του Άρη (απόδοση 1,47) πλήρωσε 3,79!

Λίγα είναι τα ματς που γίνονται σήμερα. Ποντάρω σε 2 Goal από την Αγγλία και την Βραζιλία με μεγάλες αποδόσεις.

Στη δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας φαβορί για τη νίκη είναι η Μπράντφορντ στο ματς με την Νιούπορτ Κάουντι, όμως μόνο ελκυστικό δεν χαρακτηρίζεις τον «άσο».

Ρισκάρω περισσότερο με το Goal/Goal που έχει πολύ καλύτερη απόδοση. Στα 6 τελευταία παιχνίδια της η Μπράντφορντ έχει φέρει 5 Goal. Η Νιούπορτ προέρχεται από 2 Goal, στις νίκες της με 2-1 κατά της Κρου και 3-1 κόντρα στη Σάλσφορντ. Πέρσι η Μπράντφορντ κέρδισε με 4-1.

Ακόμα μεγαλύτερη απόδοση, αλλά και πιο υψηλό ρίσκο, έχει το Goal από τη δεύτερη κατηγορία της Βραζιλία, στον αγώνα της Σπορτ Ρεσίφε με τη Σεαρά. Οι αποδόσεις δίνουν μικρό προβάδισμα στη Σπορτ Ρεσίφε, η οποία σκόραρε στα 5 από τα 6 τελευταία ματς. Η Ζουβεντούδε είναι επικίνδυνη. Πέτυχε γκολ και στα 6 πρόσφατα ματς και στα 4 από αυτά παραβιάστηκε η εστία της. Αξίζει το ρίσκο αυτό το Goal.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης:

Novibet: Χρυσή Διάκριση ‘Marketing Campaign of the Year’ στα SBC Awards της Λισαβόνας

Αμέτρητες αγορές και Bet Builder Ready από το Πάμε Στοίχημα για το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Τρία φαβορί από τα Κύπελλα Ευρώπης