Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Στοίχημα

Δύο «διπλά» από το Euro 2024

μπάλα ποδόσφαιρου στα δίχτυα τέρματος

Πέρασε η δυάδα του ΜΟΝΟΒΕΤ το Σάββατο!

Με ταμείο ξεκίνησε το ΜΟΝΟΒΕΤ τις προβλέψεις για το Euro 2024! Πέρασε η δυάδα του Σαββάτου με το Goal στο παιχνίδι Ουγγαρία-Ελβετία (1,88) και τον «άσο» της Ιταλίας (1,41) στο ματς με την Αλβανία.

Την Κυριακή πέρασε το «διπλό» της Ολλανδίας (1,54), αλλά έμεινε στο 1 γκολ το ματς Σερβία-Αγγλία για το οποίο είχα προτείνει τα 2-3 τέρματα (1,88). Ο Χάρι Κέιν είχε δοκάρι και οι 2 ομάδες έχασαν ευκαιρίες αλλά το 1-0 έμεινε έως το τέλος.

Τρία παιχνίδια γίνονται σήμερα και οι επιλογές είναι με 2 «διπλά». Το πρώτο είναι της Ουκρανίας κόντρα στη Ρουμανία. Βρίσκονται στον ίδιο όμιλο με το Βέλγιο, το οποίο είναι φαβορί για την 1η θέση και τη Σλοβακία.

Όποια ομάδα κερδίσει θα πάρει προβάδισμα για την πρόκριση. Δείχνει να βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση η Ουκρανία, η οποία είναι πιο έμπειρη κι έχει περισσότερες συμμετοχές τα τελευταία χρόνια σε μεγάλες διοργανώσεις. Ποντάρω στη νίκη της Ουκρανίας σε ένα ματς πάντως αρκετά δύσκολο.

Το δεύτερο «διπλό» είναι της Γαλλίας στον αγώνα με την Αυστρία. Από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του Euro είναι η Γαλλία. Θα παίξει με μια επικίνδυνη και ιδιαίτερα ανεβασμένη Αυστρία αλλά πιστεύω ότι θα βρει τον τρόπο να πάρει τη νίκη. Ακολουθεί άλλωστε το ντέρμπι με την Ολλανδία και δεν θέλει να μπλέξει σε περιπέτειες. Πάω με το «διπλό» των «τρικολόρ»

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ:

Διαβάστε επίσης:

Προτάσεις για το Euro 2024

Basket League: Πρωταθλητής Ελλάδας ο Παναθηναϊκός σε έναν συγκλονιστικό τελικό με τον Ολυμπιακό

Sky Sports: Στον Νταν Φρίντκιν πουλήθηκε η Έβερτον