• Στοίχημα

    Δύο δυάδες για το Euro

    • Monobet
    ΓΚΟΛ


    Προτάσεις από το ΜΟΝΟΒΕΤ για τα τελευταία παιχνίδια των ομίλων

    Οι όμιλοι του Euro ολοκληρώνονται και το ΜΟΝΟΒΕΤ έχει σήμερα προτάσεις για τα σημερινά και τα αυριανά παιχνίδια.

    Στον 4ο όμιλο η Γαλλία και η Ολλανδία δίνουν μάχη για την 1η θέση. Θεωρητικά πιο εύκολο είναι το παιχνίδι της Γαλλίας με την Πολωνία. Η Ολλανδία παίζει με την Αυστρία. Φαβορί για τη νίκη είναι η Γαλλία αλλά ο «άσος» της πληρώνει ελάχιστα. Προτιμότερο είναι το Over. Η Πολωνία έχει αποκλειστεί και θα προσπαθήσει να αποχαιρετίσει το Euro με μία καλή εμφάνιση. Μπορεί να σκοράρει. Η Γαλλία είναι ικανή αν βρεθεί σε καλή μέρα να κάνει το Over και μόνη της.

    Στον 3ο όμιλο είναι κρίσιμο το παιχνίδι της Δανίας με τη Σερβία. Και οι 2 θα κυνηγήσουν τη νίκη αν και η Δανία προκρίνεται και με την ισοπαλία ως μία από τις 3 καλύτερες τρίτες (περνάει την Ουγγαρία και την Κροατία). Η Σερβία χρειάζεται μόνο τη νίκη. Το πιθανότερο είναι να σκοράρουν και οι 2. Ποντάρω στο Goal.

    Σκοράρουν η Τσεχία και η Τουρκία

    Και οι 2 επιλογές για το αυριανό κουπόνι είναι από τον 6ο όμιλο. Η Πορτογαλία έχει πάρει όχι μόνο την πρόκριση αλλά και την 1η θέση. Παίζει με τη Γεωργία η οποία χρειάζεται τη νίκη για να περάσει. Το ματς μπορεί να «ανοίξει» από το ξεκίνημα. Πιθανό είναι το Over.

    Καθοριστικής σημασίας για την πρόκριση είναι το άλλο παιχνίδι του ομίλου ανάμεσα στην Τσεχία και την Τουρκία. Η νίκη είναι μονόδρομος για την Τσεχία. Η Τουρκία μπορεί να περάσει και με ήττα αν βγει 3η, αν δηλαδή δεν κερδίσει η Γεωργία την Πορτογαλία. Και οι 2 ομάδες μπορούν να σκοράρουν σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι.

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

    Διαβάστε επίσης:

    Μεγάλα παιχνίδια στο Ευρωπαϊκό με ανανεωμένο Βet Builder, νέο Cash Out και πλήθος αγορών στα καταστήματα ΟΠΑΠ



    ΣΧΟΛΙΑ