Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Στοίχημα

Δύο «άσοι» από Ιταλία και Ισπανία

ΓΚΟΛ

Προτάσεις με φαβορί από το MONOBET για το σημερινό κουπόνι

Το δυνατό φαβορί σήμερα στο κουπόνι του στοιχήματος είναι η Αταλάντα. Έκανε καλή εμφάνιση στο Champions League στο ματς με την Άρσεναλ και μπορούσε να πάρει τη νίκη. Τελικά έμεινε στο 0-0 μετά και την απώλεια του πέναλτι που κέρδισε. Στο πρωτάθλημα κέρδισε με 3-2 τη Φιορεντίνα στην προηγούμενη αγωνιστική. Μετράει 2 νίκες και 2 ήττες.

Πιστεύω ότι θα πάρει το τρίποντο στο σημερινό παιχνίδι με την νεοφώτιστη Κόμο η οποία δεν έχει καταφέρει να κερδίσει στα 4 πρώτα ματς. Σημείωσε 2 ισοπαλίες και 2 ήττες. Στις 2 εξόδους της ηττήθηκε, χωρίς να σκοράρει, από τη Γιουβέντους με 3-0 και την Ουντινέζε με 1-0.

Ο δεύτερος «άσος» που ξεχώρισα είναι από το ισπανικό πρωτάθλημα, της Μπέτις στο παιχνίδι με τη Μαγιόρκα. Έχει μεγάλη απόδοση αλλά και αρκετό ρίσκο. Η Μπέτις προέρχεται από 2 εντός έδρας νίκες, στα ματς με τη Λεγκανές 2-0 και την Χετάφε 2-1.

Μπορεί να εκμεταλλευτεί την έδρα της για να κάνει το 3 στα 3 κόντρα στη Μαγιόρκα την οποία κέρδισε στις 3 τελευταίες αναμετρήσεις τους σε αυτό το γήπεδο με 2-1, 1-0 και 2-0. Εκτός έδρας η Μαγιόρκα ηττήθηκε από την Οσασούνα με 1-0 και κέρδισε τη Λεγκανές με το ίδιο σκορ. Είναι επικίνδυνη ομάδα και γι’ αυτό ο «άσος» είναι τόσο ψηλά. Αξίζει όμως να παιχτεί.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης:

Με αστυνομική συνοδεία η Λίνα Σουλούκου, μετά από απειλές