• Στοίχημα

    Δύο «άσοι» από Ιταλία και Ισπανία

    • Monobet
    ΓΚΟΛ


    Προτάσεις με φαβορί από το MONOBET για το σημερινό κουπόνι

    Το δυνατό φαβορί σήμερα στο κουπόνι του στοιχήματος είναι η Αταλάντα. Έκανε καλή εμφάνιση στο Champions League στο ματς με την Άρσεναλ και μπορούσε να πάρει τη νίκη. Τελικά έμεινε στο 0-0 μετά και την απώλεια του πέναλτι που κέρδισε. Στο πρωτάθλημα κέρδισε με 3-2 τη Φιορεντίνα στην προηγούμενη αγωνιστική. Μετράει 2 νίκες και 2 ήττες.

    Πιστεύω ότι θα πάρει το τρίποντο στο σημερινό παιχνίδι με την νεοφώτιστη Κόμο η οποία δεν έχει καταφέρει να κερδίσει στα 4 πρώτα ματς. Σημείωσε 2 ισοπαλίες και 2 ήττες. Στις 2 εξόδους της ηττήθηκε, χωρίς να σκοράρει, από τη Γιουβέντους με 3-0 και την Ουντινέζε με 1-0.

    Ο δεύτερος «άσος» που ξεχώρισα είναι από το ισπανικό πρωτάθλημα, της Μπέτις στο παιχνίδι με τη Μαγιόρκα. Έχει μεγάλη απόδοση αλλά και αρκετό ρίσκο. Η Μπέτις προέρχεται από 2 εντός έδρας νίκες, στα ματς με τη Λεγκανές 2-0 και την Χετάφε 2-1.

    Μπορεί να εκμεταλλευτεί την έδρα της για να κάνει το 3 στα 3 κόντρα στη Μαγιόρκα την οποία κέρδισε στις 3 τελευταίες αναμετρήσεις τους σε αυτό το γήπεδο με 2-1, 1-0 και 2-0. Εκτός έδρας η Μαγιόρκα ηττήθηκε από την Οσασούνα με 1-0 και κέρδισε τη Λεγκανές με το ίδιο σκορ. Είναι επικίνδυνη ομάδα και γι’ αυτό ο «άσος» είναι τόσο ψηλά. Αξίζει όμως να παιχτεί.

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

    Διαβάστε επίσης:

    Με αστυνομική συνοδεία η Λίνα Σουλούκου, μετά από απειλές



    ΣΧΟΛΙΑ