• Στοίχημα

    Δυνατές προτάσεις για το Σαββατοκύριακο

    • Monobet


     Ταμείο και την Πέμπτη με τη δυάδα του MONOBET!

    Πέρασαν και την Πέμπτη οι προτάσεις του MONOBET με τα 2 Goal από τα Κύπελλα Τουρκίας και Βελγίου, στα παιχνίδια Γκεντλερμπιρλιγκί-Τραμπζονσπόρ (με απόδοση 1,64) και Οστάνδη-Αντβέρπ (με απόδοση 1,74)!

    Πολλά καλά παιχνίδια έχει το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακο. Ξεχώρισα 2 τριάδες με φαβορί, Goal και Over.

    Στη Γερμανία η Γκλάντμπαχ είναι δυνατό φαβορί στο ματς με την Ντάρμσταντ. Πάλεψε στο Μόναχο και έχασε πιο δύσκολα από ότι δείχνει το 3-1 από την Μπάγερν. Είχε πάρει και το 0-0 στο Λεβερκούζεν. Καιρός είναι να πετύχει και μία νίκη κόντρα σε μία ομάδα που συμπλήρωσε 13 σερί ματς χωρίς να κερδίσει. Στο 0-4-9 είναι το σερί της Ντάρμσνταντ.

    Αμφίρροπο είναι στη Σούπερ Λίγκα το παιχνίδι του Παναιτωλικού με τον Ατρόμητο. Πιο καλή επιλογή είναι το Goal. Και οι 2 ομάδες θα κυνηγήσουν τη νίκη και σκοράρουν σχετικά άνετα, ενώ δέχονται και γκολ.

    Στη Γαλλία έχει τύχη το Over στο παιχνίδι της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Λιλ. Φέρνει μεγάλα σκορ στην έδρα της η Παρί ενώ συνήθως δέχεται και γκολ. Μπορεί να σκοράρει και η Λιλ στο Παρίσι. Δείχνει άλλωστε να έχει πάρει τα πάνω της στα τελευταία παιχνίδια.

    Τριάδα με 2 «άσους» και 1 Goal την Κυριακή

    Ένα φαβορί από τη Γερμανία συμπεριέλαβα και στην τριάδα της Κυριακής. Η Στουτγκάρδη βρήκε και πάλι τη φόρμα της. Κέρδισε με 1-3 τη Φράιμπουργκ και στην έδρα της μπορεί να πετύχει νίκη με μεγάλο σκορ κόντρα στην Μάιντζ η οποία είναι προτελευταία στη βαθμολογία με μόλις μία νίκη σε 20 αγώνες (1-9-10).

    Έναν «άσο» ξεχώρισα και από την Ιταλία, στο παιχνίδι της Μπολόνια με τη Λέτσε. Επέστρεψε στις επιτυχίες η Μπολόνια. Κέρδισε εκτός έδρας με 2-4 τη Σασουόλο κι ενώ είχε προηγηθεί η ισοπαλία με 2-2 που πήρε από τη Μίλαν. Πιστεύω ότι θα κερδίσει τη Λέτσε η οποία απομακρύνθηκε από τις επικίνδυνες θέσεις μετά τη νίκη της με 3-2 κατά της Φιορεντίνα.

    Κλείνω με 1 Goal από τη Γαλλία, στην αναμέτρηση της Νις με τη Μονακό. Είναι γειτονικό ντέρμπι το ματς και οι 2 ομάδες θα βγουν στην επίθεση για τη νίκη. Δύσκολη είναι η επιλογή σημείου. Πιθανό είναι το σκοράρισμα και από τις 2 ομάδες.

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

    Διαβάστε επίσης

    Ο τελικός του Αμερικάνικου Ποδοσφαίρου με αμέτρητες αγορές στα καταστήματα ΟΠΑΠ

    Goal από την Τουρκία και το Βέλγιο

    UEFA: Πώς μοιράζονται τα 4,4 δισ. ευρώ οι 3 διασυλλογικές διοργανώσεις την επόμενη τριετία



    ΣΧΟΛΙΑ