Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Στοίχημα

Δυνατά φαβορί από Αγγλία και Ισπανία

Ποδοσφαιρο

Νέο ταμείο από το ΜΟΝΟΒΕΤ με την τριάδα του Σαββάτου!

Άλλο ένα ταμείο ήρθε από το ΜΟΝΟΒΕΤ το Σάββατο! Πέρασε η τριάδα με το Goal στο παιχνίδι Λειψία-Ντόρτμουντ 4-1 (με απόδοση 1,42), τον συνδυασμό «άσου» και Over 2,5 στο παιχνίδι Νιούκαστλ-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 5-1 (με απόδοση 1,47) και τον «άσο» του Παναιτωλικού (με απόδοση 1,64) στο ματς με τον Ατρόμητο. Στο 2,90 ήταν η απόδοσή της!

Μία δυάδα ξεχώρισα από το σημερινό κουπόνι. Ποντάρω σε 2 δυνατά φαβορί από την Αγγλία και την Ισπανία.

Στην Τσάμπιονσιπ η Λέστερ ανεβαίνει και μαθηματικά με νίκη στο εκτός έδρας παιχνίδι της με την Πρέστον.

Λογικά θα πανηγυρίσει απόψε την επιστροφή της στην Πρέμιερ Λιγκ. Στα 2 τελευταία παιχνίδια κέρδισε με 2-1 την Γουέστ Μπρομ και με 5-0 τη Σαουθάμπτον.

Η Πρέστον δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο. Με μία μόλις νίκη στα 6 τελευταία ματς (1-1-4) έχασε κάθε ελπίδα για να μπει στα πλέι οφ.

Το δεύτερο φαβορί είναι η Μπαρτσελόνα στο παιχνίδι με τη Βαλένθια. Πάλεψε στο ντέρμπι με τη Ρεάλ, ήθελε μόνο τη νίκη, αλλά στο τέλος έχασε με 3-2.

Αποχαιρέτισε οριστικά τον τίτλο και πλέον στόχος της είναι να τερματίσει στη δεύτερη θέση. Απέχει 1 βαθμό από τη Χιρόνα και την περνάει με νίκη κόντρα στη Βαλένθια.

Παλεύει για την έξοδό της στην Ευρώπη η φιλοξενούμενη. Ηττήθηκε με 1-2 από την Μπέτις στην προηγούμενη αγωνιστική. Θα κλειστεί για να πάρει βαθμό στη Βαρκελώνη. Δύσκολα θα τα καταφέρει.

Η Μπαρτσελόνα πιστεύω ότι θα επιστρέψει στις νίκες. Χαμηλά είναι ο «άσος» της και τον συνδυάζω με το Over 1,5 για να ανέβει η απόδοσή του.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

680 (22:00) ΠΡΕΣΤΟΝ-ΛΕΣΤΕΡ 2 1,57
683 (22:00) ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ 1+OVER 1,5 1,55

 

Διαβάστε επίσης:

Λευτέρης Πετρούνιας: Έγραψε ιστορία κατακτώντας για 7η φορά την πρώτη θέση στην Ευρώπη

Tριάδες με φαβορί, Goal και Over!

Ποια σχέση έχει η Τέιλορ Σουίφτ με τη Σαπφώ;