Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Στοίχημα

Δυάδα με Over από το Nations League

Μπάλα ποδοσφαίρου

Ανοίγει το σκορ στα παιχνίδια του 2ου ομίλου της 1ης κατηγορίας

Καλά ματς έχει το σημερινό πρόγραμμα του Nations League.

Ποντάρω στα 2 παιχνίδια του 2ου ομίλου της 1ης κατηγορίας, Βέλγιο-Γαλλία και Ιταλία-Ισραήλ.

Σε αυτόν τον όμιλο παλεύουν για την 1η θέση η Ιταλία και η Γαλλία ενώ αουτσάιντερ είναι το Βέλγιο.

Προηγείται με 7 βαθμούς η Ιταλία, στη 2η θέση είναι η Γαλλία με 6 και στην 3η το Βέλγιο με 4. Τελευταίο και χωρίς βαθμό είναι το Ισραήλ.

Στις Βρυξέλλες το Βέλγιο θέλει μόνο τη νίκη κόντρα στη Γαλλία για να την περάσει στη βαθμολογία. Την Παρασκευή βρέθηκε να χάνει με 2-0 από την Ιταλία, αλλά εκμεταλλεύτηκε την αριθμητική του υπεροχή και ισοφάρισε 2-2.

Η Γαλλία κέρδισε εύκολα με 1-4 το Ισραήλ και θα πάει απόψε για το «διπλό» ώστε να μείνει σε απόσταση βολής από την Ιταλία, στην περίπτωση που η τελευταία, όπως αναμένεται, κερδίσει το Ισραήλ.

Το πιθανότερο είναι να γίνει ανοιχτό παιχνίδι με πάνω από 2 γκολ ανάμεσα στο Βέλγιο και τη Γαλλία αφού η ισοπαλία δεν τους βολεύει και θέλουν μόνο τη νίκη. Ποντάρω στο Over.

Την ίδια επιλογή έκανα και για το ματς της Ιταλίας με το Ισραήλ. Λογικά θα πάρει τη νίκη η Ιταλία, η οποία κέρδισε με 2-1 το Ισραήλ στην προηγούμενη αναμέτρησή τους. Και στα 3 ματς της Ιταλίας στο Nations League έχουν σημειωθεί πάνω από 2 γκολ. Θυμίζω και τη νίκη της στην πρεμιέρα με 1-3 κατά της Γαλλίας. Το Ισραήλ δεν έχει τίποτα να χάσει. Θα παίξει ανοιχτά και μπορεί να σκοράρει. Σε αυτή την περίπτωση θα γίνει πιο εύκολα το Over.

Διαβάστε επίσης:

Προτάσεις για το Nations League

Το Nations League συνεχίζεται με δυνατά παιχνίδια

Δυάδα με μεγάλες αποδόσεις για τις εθνικές ομάδες!