Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Στοίχημα

Δυάδα με μεγάλες αποδόσεις για τις εθνικές ομάδες!

Nations League 

Ποντάρισμα σε 1 «άσο» και 1 Goal στο Nations League

Τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων στο Nations League ξεχωρίζουν στο σημερινό κουπόνι. Στον 2ο όμιλο της 1ης κατηγορίας του Nations League η Ιταλία έχει ξεκινήσει με 2 νίκες. Κέρδισε εκτός έδρας τη Γαλλία με 1-3 και το Ισραήλ με 1-2.

Υποδέχεται στη Ρώμη το Βέλγιο, το οποίο δεν ήταν καλό στο τελευταίο ματς με τη Γαλλία και ηττήθηκε με 2-0. Είχε προηγηθεί η νίκη με 3-1 κατά του Ισραήλ στην πρεμιέρα του Nations League. Η Ιταλία βρίσκεται σε καλή κατάσταση, παίζει στην έδρα της και μπορεί να κάνει το 3 στα 3. Αξίζει ο «άσος» της.

Στη 2η κατηγορία του Nations League, στον 3ο όμιλο, η Νορβηγία έχει δοθεί ως φαβορί για τη νίκη στο παιχνίδι με τη Σλοβενία. Είναι σχετικά χαμηλά όμως ο «άσος» της και δεν αντικατοπτρίζει τη δυσκολία του αγώνα. Προέρχεται από τη νίκη με 2-1 κατά της Αυστρίας. Στην πρεμιέρα είχε μείνει στο 0-0 εκτός έδρας με το Καζακστάν.

Η Σλοβενία έφερε ισοπαλία 1-1 με την Αυστρία και στη συνέχεια κέρδισε με 3-0 το Καζακστάν. Βρίσκει δίχτυα και στα εκτός έδρας παιχνίδια της. Μπορεί να σκοράρει και στο Όσλο. To Goal πληρώνει καλά και θα το τιμήσω.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης:

Θρίλερ με τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ: Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία για το τραγικό τέλος του 31χρονου ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού