Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Στοίχημα

Δυάδα με Goal από το Champions League

Πάμε Στοίχημα

Ταμείο την Τρίτη με τα 2 Over από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση!

Επιστροφή στα ταμεία για το ΜΟΝΟΒΕΤ μετά το μικρό διάλειμμα της Δευτέρας!

Πέρασε την Τρίτη η δυάδα με τα Over από το Champions League, στα παιχνίδια Μόλντε-ΠΑΟΚ (με απόδοση 1,77) και Σάλτσμπουργκ-Τβέντε (με απόδοση 1,65) και πλήρωσε 2,92!

Από το Champions League είναι και οι σημερινές προτάσεις με 2 Goal! Μικρό προβάδισμα λόγω έδρας έχει η Σλάβια Πράγας στο ματς με την Ουνιόν Σεν Γκιλουάζ. Είναι δυνατή στην έδρα της και σκοράρει. Η Ουνιόν είναι επικίνδυνη μακριά από το γήπεδό της και μπορεί να πετύχει γκολ. Το ενδεχόμενο να βρουν δίχτυα και οι 2 ομάδες είναι πιθανό.

Αμφίρροπο είναι και το παιχνίδι της Γιαγκελόνια με την Μπόντο Γκλιμτ. Οι αποδόσεις δίνουν τον πρώτο λόγο στη νορβηγική ομάδα αλλά η Γιαγκελόνια μόνο εύκολη αντίπαλος δεν είναι, ειδικά στην έδρα της. Χαρακτηριστικό και των 2 ομάδων είναι ότι σκοράρουν με άνεση, αλλά δέχονται και γκολ. Το Goal έχει τύχη σε αυτό το ματς, όπως και το Over.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ 

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η ώρα της Κατερίνας Στεφανίδη και της Εθνικής πόλο – Το πρόγραμμα για σήμερα

Ολυμπιακοί αγώνες 2024: Η ελληνική πολιτική ηγεσία συγχαίρει τον Μίλτο Τεντόγλου

Ολυμπιακοί Αγώνες: Έγραψε ιστορία ο Μίλτος Τεντόγλου, για δεύτερη φορά χρυσό μετάλλιο στον τελικό του μήκους