• Στοίχημα

    Δυάδα με Goal από Ιταλία και Αγγλία

    • Monobet
    Ποδοσφαιρο


    Πλήρωσε 4,74 η τριάδα του ΜΟΝΟΒΕΤ την Κυριακή!

    Πέρασαν οι προτάσεις του ΜΟΝΟΒΕΤ την Κυριακή, με τα «διπλά» της Νάπολι (1,67 απόδοση) και της Λυών (απόδοση 2,00) και το «διπλό» και Over 1,5 της Μάντσεστερ Σίτι (1,42). Η τριάδα έδωσε απόδοση 4,74!

    Για 1 γκολ (που δεν πέτυχε ο Ατρόμητος) χάθηκε το ταμείο και το Σάββατο. Είχα προτείνει το Goal στο ματς Ατρόμητος-Παναιτωλικός (0-2). Οι άλλες 2 επιλογές πέρασαν, ο «άσος» της Λεβερκούζεν (απόδοση 1,44) και το «διπλό» της Ρεάλ Μαδρίτης (απόδοση 1,58).

    Χωρίς πολλά παιχνίδια είναι το σημερινό κουπόνι, αλλά από αύριο επιστρέφουν τα Κύπελλα Ευρώπης.

    Ξεχώρισα 2 Goal από την Ιταλία και την Αγγλία με μεγάλες αποδόσεις. Αμφίρροπο είναι το παιχνίδι της Βερόνα με την Μόντζα. Δεν πείθει η γηπεδούχος, ενώ η φιλοξενούμενη παραμένει χωρίς νίκη. Και οι 2 θα βγουν στην επίθεση για να κερδίσουν και μπορούν να σκοράρουν. Από 4 σερί Goal προέρχεται η Βερόνα. Δέχτηκε γκολ στα 5 τελευταία παιχνίδια της η Μόντζα και στα 4 από αυτά βρήκε δίχτυα.

    Ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα είναι και το ματς της Premier League, ανάμεσα στην Νότιγχαμ Φόρεστ και την Κρίσταλ Πάλας. Σε δύσκολη θέση βρίσκεται η φιλοξενούμενη η οποία δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα με 0-1 από τη Λίβερπουλ. Παραμένει χωρίς νίκη μετά από 7 αγωνιστικές, με 3 ισοπαλίες και 4 ήττες. Μόλις μία ήττα έχει η Νότιγχαμ (2-4-1). Πήρε το 1-1 στην έδρα της Τσέλσι. Και οι 2 ομάδες θέλουν τη νίκη και είναι ικανές για να σκοράρουν. Πέρσι ήρθαν ισόπαλες με 1-1.

    Διαβάστε επίσης:

    Σαββατοκύριακο με ντέρμπι στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα

    Καθ. Αθανασάκης: Η παχυσαρκία μας στοιχίζει 4,3 δισ. τον χρόνο – Ελληνική μελέτη για τις συννοσηρότητες

    Νέο ρεκόρ για την τιμή του χρυσού – Kέρδη άνω του 30% από τις αρχές του έτους



    ΣΧΟΛΙΑ