Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Στοίχημα

Δυάδα με Goal από Αγγλία και Βραζιλία

Super League

Σκοράρει και η Μπαϊα στο «Μαρακανά» στη ρεβάνς του Κυπέλλου με τη Φλαμένγκο.

Επιλογές με Goal έχω από το σημερινό κουπόνι του στοιχήματος.

Ποντάρω σε 2 παιχνίδια από τη Β΄ Αγγλίας και το Κύπελλο Βραζιλίας.

Πρωτοπόρος είναι η Ντονκάστερ στη Β’ Αγγλίας με 12 βαθμούς. Έχει 4 νίκες και 1 ήττα. Οι αποδόσεις τη δίνουν ως φαβορί στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Χαρογκέιτ. Είναι πιθανό όμως να κρύβει παγίδες αυτό το ματς.

Η Χαρογκέιτ έχει 3 ήττες, 1 ισοπαλία και 1 νίκη στις 5 πρώτες αγωνιστικές. Σε όλα τα παιχνίδια όμως ήταν καλή και ακόμα και στις ήττες μπορούσε να πάρει βαθμό ή βαθμούς. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν το τελευταίο ματς, στην έδρα της Τσέλτεναμ.

Έχασε ένα σωρό ευκαιρίες η Χαρογκέιτ και στο τέλος δεν πήρε ούτε τον βαθμό, αφού δέχτηκε το γκολ στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων. Θα αποφύγω επομένως το ποντάρισμα στο φαβορί και θα πάω με το Goal.

Και οι 2 ομάδες μπορούν να σκοράρουν, όπως άλλωστε συνέβη και στις 2 πρόσφατες αναμετρήσεις τους στην έδρα της Χαρογκέιτ (2-2 και 3-1).

Το δεύτερο Goal έχει ακόμα καλύτερη απόδοση αλλά και πιο υψηλό ρίσκο.

Στο Κύπελλο Βραζιλίας η Φλαμένγκο κέρδισε εκτός έδρας με 0-1 στον πρώτο προημιτελικό την Μπαϊα. Προκρίνεται πλέον και με την ισοπαλία. Θα έχει όμως αρκετές απουσίες και μπορεί να τις εκμεταλλευτεί η Μπαϊα.

Πιστεύω ότι θα σκοράρει στο «Μαρακανά», αλλά δύσκολα θα μείνει «άσφαιρη» και η Φλαμένγκο, η οποία στον αγώνα πρωταθλήματος επικράτησε με 2-1. Αξίζει το ποντάρισμα σε αυτό το καλοπληρωμένο Goal.

Διαβάστε επίσης:

Goal από την Αμερική

Δυάδα από τον όμιλο της Εθνικής Ομάδας

Ιρλανδία – Ελλάδα με αμέτρητες αγορές, ανανεωμένο Bet Builder και νέο Cash Out