Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Στοίχημα

Δυάδα με γκολ από Ιταλία και Αγγλία

Πλήρωσε 4,25 η τριάδα του ΜΟΝΟΒΕΤ το Σάββατο!

Στο ταμείο οδήγησαν οι προτάσεις του ΜΟΝΟΒΕΤ το Σάββατο! Πλήρωσε 4,25 τριάδα με το Goal στο παιχνίδι Πανσερραϊκός-ΟΦΗ 2-2 (με απόδοση 1,78), τον συνδυασμό Goal και Over στο ματς Μπόρνμουθ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-2 (με 1,57) και το Over στον αγώνα Στουτγκάρδη-Άιντραχτ Φρανκφούρτης 3-0 (με 1,52)!

Την Κυριακή πέρασαν οι 2 από τις 3 προτάσεις και το ταμείο χάθηκε στις καθυστερήσεις με το πέναλτι της Αλμερία! Ισοφάρισε 2-2 τη Ρεάλ Σοσιεδάδ και δεν πέρασε ο συνδυασμός του «άσου» με το Over 1,5.

Οι άλλες 2 προτάσεις είχαν περάσει, το Over 2,5 στον αγώνα Νάπολι-Φροζινόνε 2-2 (με απόδοση 1,47) και ο συνδυασμός «άσου» και Over 2,5 στο ματς Λεβερκούζεν-Βέρντερ Βρέμης 5-0 (με απόδοση 1,57).

Με Goal και Over από την Ιταλία και την Αγγλία είναι και οι σημερινές επιλογές.

Φαβορί είναι η Αταλάντα στο ματς με τη Βερόνα αλλά έχει μπροστά της τη ρεβάνς με τη Λίβερπουλ για το Europa League. Πέτυχε μεγάλη νίκη με 0-3 στο Anfield και θέλει να «κλειδώσει» την πρόκριση.

Η Βερόνα κινδυνεύει και θα παλέψει για να φύγει με βαθμολογικό όφελος από το Μπέργκαμο. Μπορεί να σκοράρει.

Και στις 4 τελευταίες επισκέψεις της στην έδρα της Αταλάντα βρήκε δίχτυα. Στις 3 έγινε Over. Η Αταλάντα πέτυχε 2 νίκες με 3-2 και 3-1 και η Βερόνα άλλες 2 με 0-2 και 1-2. Ποντάρω στο Over.

Φαβορί είναι και η Τσέλσι στο ματς με την Έβερτον, αλλά πρόκειται για ομάδα που δεν μπορείς να της έχεις εμπιστοσύνη. Δίνει μάχη για τη σωτηρία της η Έβερτον και χρειάζεται τους βαθμούς. Τα 2 τελευταία χρόνια απέσπασε ισοπαλίες με 1-1 και 2-2 στην έδρα της Τσέλσι. Δεν θα εκπλαγώ αν πάρει τον βαθμό και σήμερα.

Η Τσέλσι παίζει ανοιχτά, πετυχαίνει και δέχεται γκολ. Η Έβερτον δύσκολα θα κρατήσει ανέπαφη την εστία της, αλλά τουλάχιστον 1 γκολ μπορεί να το πετύχει. Το σενάριο να σκοράρουν και οι 2 ομάδες είναι πιθανό.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

737 (ΔΕΥ, 21:45) ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΒΕΡΟΝΑ OVER 1,68
739 (ΔΕΥ, 22:00) ΤΣΕΛΣΙ-ΕΒΕΡΤΟΝ GOAL 1,54

Διαβάστε επίσης:

ΑΕΚ: Μεγαλειώδης γιορτή για τα 100 χρόνια

Πρωταθλήτρια Γερμανίας η Μπάγερν Λεβερκούζεν

Στον θρόνο του Μόντε Κάρλο ο Τσιτσιπάς

Formula 1: Πώς θα δείτε από κοντά έναν αγώνα χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία!