Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Στοίχημα

Δυάδα με δυνατά φαβορί

Πάμε Στοίχημα

O Ολυμπιακός και η Γιουβέντους έχουν το προβάδισμα στα σημερινά παιχνίδια.

Χωρίς πολλές επιλογές είναι το σημερινό κουπόνι του στοιχήματος. Υπάρχουν όμως 2 φαβορί που ξεχωρίζουν, ο Ολυμπιακός και η Γιουβέντους.

Αναμενόμενη ήταν η πολύ χαμηλή απόδοση του Ολυμπιακού στο ματς με την Καλλιθέα. Λογικά θα πάρει τη νίκη. Πέρασε εύκολα με 0-2 από τον Βόλο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Στο Καραϊσκάκη συχνά πετυχαίνει μεγάλα σκορ. Η Καλλιθέα πήρε το 0-0 στη Λιβαδειά, στην 1η αγωνιστική, αλλά δύσκολα θα αντέξει στην πίεση του Ολυμπιακού. Αν μπει 1 γρήγορο γκολ μπορεί να γίνει εύκολα το Over. Συνδυάζω τον «άσο» του Ολυμπιακού με το Over για να ανέβει η απόδοση.

Πολύ καλή ήταν η Γιουβέντους στην πρεμιέρα της Serie A και κέρδισε εύκολα με 3-0 την Κόμο. Θέλει να συνεχίσει τις επιτυχίες της για να αποδείξει ότι φέτος μπορεί να πρωταγωνιστήσει και να διεκδικήσει τον τίτλο.

Παίζει εκτός έδρας με τη Βερόνα η οποία έκανε την έκπληξη στην 1η αγωνιστική και κέρδισε με 3-0 την Νάπολι. Ήταν κακή στο 1ο ημίχρονο, αλλά στο 2ο μέρος έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση και πήρε τη σπουδαία νίκη. Η Γιουβέντους θα είναι υποψιασμένη και δύσκολα θα πάθει ζημιά όπως η Νάπολι. Ποντάρω στο «διπλό» της.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης:

Εμμανουήλ Καραλής: Έσπασε το φράγμα των 6 μέτρων στο άλμα επί κοντώ!

Τριάδες για το Σαββατοκύριακο!

Θεσσαλονίκη: Κόντρα ΠΑΕ ΠΑΟΚ – Αστυνομικών για τα επεισόδια έξω από την Τούμπα