• Στοίχημα

    Δυάδα με δυνατά φαβορί

    • Monobet
    Πάμε Στοίχημα


    O Ολυμπιακός και η Γιουβέντους έχουν το προβάδισμα στα σημερινά παιχνίδια.

    Χωρίς πολλές επιλογές είναι το σημερινό κουπόνι του στοιχήματος. Υπάρχουν όμως 2 φαβορί που ξεχωρίζουν, ο Ολυμπιακός και η Γιουβέντους.

    Αναμενόμενη ήταν η πολύ χαμηλή απόδοση του Ολυμπιακού στο ματς με την Καλλιθέα. Λογικά θα πάρει τη νίκη. Πέρασε εύκολα με 0-2 από τον Βόλο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

    Στο Καραϊσκάκη συχνά πετυχαίνει μεγάλα σκορ. Η Καλλιθέα πήρε το 0-0 στη Λιβαδειά, στην 1η αγωνιστική, αλλά δύσκολα θα αντέξει στην πίεση του Ολυμπιακού. Αν μπει 1 γρήγορο γκολ μπορεί να γίνει εύκολα το Over. Συνδυάζω τον «άσο» του Ολυμπιακού με το Over για να ανέβει η απόδοση.

    Πολύ καλή ήταν η Γιουβέντους στην πρεμιέρα της Serie A και κέρδισε εύκολα με 3-0 την Κόμο. Θέλει να συνεχίσει τις επιτυχίες της για να αποδείξει ότι φέτος μπορεί να πρωταγωνιστήσει και να διεκδικήσει τον τίτλο.

    Παίζει εκτός έδρας με τη Βερόνα η οποία έκανε την έκπληξη στην 1η αγωνιστική και κέρδισε με 3-0 την Νάπολι. Ήταν κακή στο 1ο ημίχρονο, αλλά στο 2ο μέρος έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση και πήρε τη σπουδαία νίκη. Η Γιουβέντους θα είναι υποψιασμένη και δύσκολα θα πάθει ζημιά όπως η Νάπολι. Ποντάρω στο «διπλό» της.

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

    Διαβάστε επίσης:

    Εμμανουήλ Καραλής: Έσπασε το φράγμα των 6 μέτρων στο άλμα επί κοντώ!

    Τριάδες για το Σαββατοκύριακο!

    Θεσσαλονίκη: Κόντρα ΠΑΕ ΠΑΟΚ – Αστυνομικών για τα επεισόδια έξω από την Τούμπα



    ΣΧΟΛΙΑ