ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Επιλογές του ΜΟΝΟΒΕΤ από την Αγγλία και την Ισπανία
Χωρίς πολλές επιλογές είναι το σημερινό κουπόνι του στοιχήματος όσον αφορά στα μεγάλα πρωταθλήματα.
Από αύριο το μενού έχει … Κύπελλα Ευρώπης.
Έως την Πέμπτη γίνονται παιχνίδια και για τα άλλα 2 Κύπελλα Ευρώπης, το Europa League και το Conference League.
Δύο φαβορί, από την Αγγλία και την Ισπανία, ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα, στα οποία ποντάρω μαζί με το Over 1,5 για να ανέβουν οι αποδόσεις τους.
Η Μπόρνμουθ έχει 1 νίκη στα 5 παιχνίδια, το 2-3 επί της Έβερτον, αλλά δείχνει να βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από τη Σαουθάμπτον η οποία πήρε μόλις στην προηγούμενη αγωνιστική τον πρώτο της βαθμό στην Premier League.
Δεν ήταν επιτυχία πάντως η εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Ίπσουιτς.
Δύσκολα θα αποφύγει μία ακόμα ήττα στην έδρα της Μπόρνμουθ. Σχετικά χαμηλά είναι ο «άσος» και γι’ αυτό τον συνδυάζω με το Over 1,5.
Ακόμα πιο μικρή είναι η απόδοση του «άσου» της Βιγιαρεάλ στο παιχνίδι με τη Λας Πάλμας. Κέρδισε με 1-2 την Εσπανιόλ την Πέμπτη και βρίσκεται σταθερά στο γκρουπ των ομάδων που διεκδικούν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.
Δύσκολα θα έχει απώλεια στην έδρα της στο ματς με την ουραγό Λας Πάλμας η οποία στις 3 εξόδους της μετράει ισάριθμες ήττες. Κι αυτός ο «άσος» έχει αξία αν παιχτεί με το Over 1,5.
Δεν μένει στο 1 γκολ στα παιχνίδια της η Βιγιαρεάλ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νετανιάχου: Θα αυξηθεί η πίεση στη Χαμάς, γιατί «αποδίδει» – Καλεί την οργάνωση να καταθέσει τα όπλα
- Νησιά Τόνγκα: Σεισμός 7 Ρίχτερ, κίνδυνος για τσουνάμι στον νότιο Ειρηνικό
- Τουρκία: Επιβεβαίωσε τη σύλληψη του Σουηδού δημοσιογράφου για «προσβολή του Ερντογάν» και «τρομοκρατία»
- Άδωνις Γεωργιάδης: Η κυβέρνηση θα βρει τον δημοσιονομικό χώρο για να ακολουθήσουν αυξήσεις και για τα στελέχη των σωμάτων ασφαλείας
