• Στοίχημα

    Δυάδα για το Κόπα Αμέρικα


    Προτάσεις από το ΜΟΝΟΒΕΤ με γκολ και σκόρερ.

    Ρεπό έχει σήμερα και αύριο το Euro και το ΜΟΝΟΒΕΤ ποντάρει στο Κόπα Αμέρικα.

    Στη 2η αγωνιστική βρίσκονται οι όμιλοι. Στα προημιτελικά προκρίνονται οι 2 πρώτες ομάδες.

    Σήμερα γίνονται τα παιχνίδια του 3ου ομίλου Παναμάς-ΗΠΑ και Ουρουγουάη-Βολιβία. Στη βαθμολογία προηγούνται με 3 βαθμούς η Ουρουγουάη και οι ΗΠΑ και ακολουθούν χωρίς πόντο η Βολιβία και ο Παναμάς. Στην 1η αγωνιστική οι ΗΠΑ κέρδισαν με 2-0 τη Βολιβία και η Ουρουγουάη με 3-1 τον Παναμά,

    Αυτό σημαίνει ότι με νίκες σήμερα οι ΗΠΑ και η Ουρουγουάη, τα 2 φαβορί του ομίλου, θα πάρουν την πρόκριση. Το πιθανότερο είναι να τις πετύχουν αλλά δεν έχουν καμία αξία το «διπλό» των ΗΠΑ και ο «άσος» της Ουρουγουάης.

    Προτιμώ να πάρω μεγαλύτερο ρίσκο κυνηγώντας καλύτερες αποδόσεις. Ο Παναμάς δεν κλείνεται. Βγαίνει στην επίθεση και σκοράρει. Κατάφερε να πετύχει γκολ και κόντρα στην Ουρουγουάη. Μπορεί να βρει δίχτυα και στο παιχνίδι με τις ΗΠΑ. Το Goal πληρώνει 2,12.

    Έναν πιθανό σκόρερ ξεχώρισα από την Ουρουγουάη, τον Ντάργουιν Νούνιεζ της Λίβερπουλ. Πέτυχε το 2ο γκολ στο παιχνίδι με τον Παναμά. Θέλει να κυνηγήσει τον τίτλο του πρώτου σκόρερ και λογικά θα σκοράρει και σήμερα κόντρα στη Βολιβία. Στο 1,70 είναι η απόδοσή του ως anytime σκόρερ.

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

    Διαβάστε επίσης:

    Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πρόεδρος της Super League για τρίτη φορά, νίκησε στo νήμα τον Γιάννη Αλαφούζο

    Γιάννης Σπαλιάρας στο ΟΠΑΠ Game Time: «Βλέπω Κωνσταντέλια στη Ρεάλ»

    Cardlink: Για δεύτερη συνεχή χρονιά παρών ως χορηγός στο Piraeus Street Long Jump



    ΣΧΟΛΙΑ