Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Στοίχημα

Δυάδα από τον όμιλο της Εθνικής Ομάδας

Βραδιά εθνικών ομάδων και η σημερινή με τα βλέμματα στραμμένα στο Δουβλίνο. Η Εθνική Ομάδα, μετά τη νίκη με 3-0 κατά της Φινλανδίας, θέλει να κάνει το 2 στα 2 κόντρα στην Ιρλανδία. Είναι δύσκολο το παιχνίδι αλλά μπορεί να το κερδίσει.

Άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στο πρώτο ματς με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο της. Η Ιρλανδία έχασε με 0-2 από την Αγγλία σε ένα ματς όπου δέχτηκε νωρίς τα 2 γκολ και δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Δυνατό φαβορί είναι στο άλλο ματς του ομίλου μας η Αγγλία κόντρα στην Φινλανδία. Αναμενόμενη ήταν η χαμηλή απόδοση του «άσου» της. Λογικά θα κερδίσει εύκολα, πιθανότατα με μεγάλο σκορ.

Η Φινλανδία δέχτηκε 3 γκολ από την Εθνική Ομάδα. Δύσκολα θα κρατήσει χαμηλά το σκορ. Η Αγγλία μπροστά στο κοινό της δεν θα μείνει στο 1 ή στα 2 γκολ. Θα κυνηγήσει κι άλλα τέρματα. Συνδυάζω τον «άσο» με το Over για να ανέβει η απόδοση.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης

Υπερταμείο και Δημήτρης Παπανικολάου προωθούν μαζί πρόγραμμα συμπερίληψης για τα άτομα με αυτισμό

Ιρλανδία – Ελλάδα με αμέτρητες αγορές, ανανεωμένο Bet Builder και νέο Cash Out

Παραολυμπιακοι: Με 13 μετάλλια επιστρέφει η ελληνική αποστολή