Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Στοίχημα

Δυάδα από το ιταλικό πρωτάθλημα

μπάλα ποδόσφαιρου στα δίχτυα τέρματος

Πολλά γκολ στο Λέτσε, νίκη με Over 1,5 για τη Γιουβέντους.

Με τα 2 παιχνίδια της Serie A θα ασχοληθώ σήμερα. Δύσκολο στην πρόβλεψη σημείου είναι το ματς της Λέτσε με την Αταλάντα, αν και οι αποδόσεις δίνουν προβάδισμα στην ομάδα του Μπέργκαμο.

Η Λέτσε όμως στην έδρα της είναι ικανή για να της κάνει ζημιά. Λογικά θα γίνει ανοιχτό παιχνίδι. Το Over πληρώνει πολύ καλά και αξίζει το ρίσκο. Η Λέτσε δεν νομίζω ότι θα μείνει στο μηδέν στην έδρα της. Η Αταλάντα σκοράρει στα περισσότερα παιχνίδια της.

Δυνατό φαβορί είναι η Γιουβέντους στον αγώνα με την Κόμο. Ο Τιάγκο Μότα ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της μετά την εκπληκτική σεζόν που έκανε πέρσι ως τεχνικός της Μπολόνια. Στόχος της «Κυρίας» είναι να επιστρέψει στην κορυφή. Δεν είναι εύκολο να τα καταφέρει και χρειάζεται ακόμα ενίσχυση. Ήδη έχουν αποκτηθεί ο Ντάγκλας Λουίζ από την Άστον Βίλα και ο Κεφρέν Τουράμ από τη Νις.

Η λογική λέει ότι η Γιουβέντους θα ξεκινήσει με νίκη το πρωτάθλημα κόντρα στη «νεοφώτιστη» Κόμο αλλά ο «άσος» της είναι χαμηλά. Για να ανέβει η απόδοσή του τον συνδυάζω με το Over 1,5. Δεν θα μείνει στο 1 γκολ. Θα κυνηγήσει και δεύτερο και μπορεί να το πετύχει

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης:

Πρεμιέρα με φαβορί στα μεγάλα πρωταθλήματα

Στέφανος Τσιτσιπάς: Αποκλείστηκε στο τουρνουά τένις του Σινσινάτι – Ξέσπασε στα ελληνικά κατά του διαιτητή(vid)

Τεντόγλου: Σταθερά πρώτος στην παγκόσμια κατάταξη στο μήκος, άνοδος 4 θέσεων για Καραλή στο επί κοντώ