Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Στοίχημα

Δυάδα από τα προκριματικά του Champions League

Μπάλα ποδοσφαίρου στα δίχτυα

Νέο ταμείο τη Δευτέρα από το ΜΟΝΟΒΕΤ με τα Goal από Φινλανδία και Σουηδία!

To Euro τελείωσε αλλά τα ταμεία συνεχίζονται από το ΜΟΝΟΒΕΤ! Πέρασε η δυάδα τη Δευτέρα με τα 2 Goal από τη Φινλανδία και τη Σουηδία στα παιχνίδια Χάκα-Ίλβες (με απόδοση 1,58) και Χάλμσταντ-ΑΪΚ Στοκχόλμης (με απόδοση 1,62)!

Μία δυάδα ξεχώρισα και από το σημερινό κουπόνι, με Over από τα προκριματικά του Champions League. Η Μπαλκάνι από το Κόσοβο υποδέχεται τη Σάντα Κολόμα από την Ανδόρα την οποία κέρδισε εκτός έδρας με 2-1. Είναι φαβορί για τη νίκη και στη ρεβάνς.

Το Over μπορεί να γίνει και στη δεύτερη αναμέτρησή τους. Δεν θα κλειστεί η Σάντα Κολόμα αφού για να ελπίζει πρέπει να σκοράρει στο Κόσοβο. Η Μπαλκάνι θα κυνηγήσει τη νίκη και στο σημερινό ματς για να «σφραγίσει» το εισιτήριο.

Μεγάλο προβάδισμα για την πρόκριση έχει πάρει η Νιου Σεντς από την Ουαλία μετά τη νίκη της με 3-0 κόντρα στην Ντέσιτς από το Μαυροβούνιο. Θα τα δώσει όλα για την ανατροπή η Ντέσιτς ποντάροντας στην έδρα της. Η Νιου Σεντς είναι ικανή για να σκοράρει και εκτός έδρας. Το Over δείχνει πιθανό και σε αυτό το παιχνίδι και θα το τιμήσω.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Διαβάστε επίσης:

Πολλά γκολ στα Κύπελλα Ευρώπης!

Βαγγέλης Μαρινάκης: Στόχος η Super League να μπει στα 10 καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης

Ολυμπιακοί Αγώνες: Θετικό δείγμα ντόπινγκ σε Ελληνίδα αθλήτρια στίβου