Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Στοίχημα

Δυάδα από τα Κύπελλα Βελγίου και Πορτογαλίας

Μπάλα ποδοσφαίρου

Παιχνίδι με τα γκολ από το ΜΟΝΟΒΕΤ στο σημερινό κουπόνι

Τα παιχνίδια των Κυπέλλων ξεχωρίζουν στο σημερινό κουπόνι. Οι επιλογές που έκανα είναι με 1 Goal από το Βέλγιο και 1 Over από την Πορτογαλία.

Ισόπαλος με 1-1 έληξε ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου Βελγίου ανάμεσα στην Οστάνδη και την Αντβέρπ. Δεν μπόρεσε να «καθαρίσει» την πρόκριση η Αντβέρπ. Προηγήθηκε με 0-1 στο 24’, ισοφαρίστηκε μετά από λίγα λεπτά, στο 37’, πίεσε για το δεύτερο γκολ αλλά έπεσε πάνω στον τερματοφύλακα της γηπεδούχου ο οποίος «κατέβασε τα ρολά».

Στη ρεβάνς στην έδρα της η Αντβέρπ δεν νομίζω ότι θα έχει πρόβλημα για να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό κόντρα σε μία ομάδα που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία. Ο «άσος» έχει μικρή απόδοση. Προτιμότερο είναι το Over το οποίο θα μπορούσε να γίνει και στον πρώτο ημιτελικό αν δεν έχανε τόσες πολλές ευκαιρίες η Αντβέρπ.

Στο Κύπελλο Πορτογαλίας γίνεται το ντέρμπι της Λισαβόνας ανάμεσα στην Σπόρτινγκ και την Μπενφίκα για την ημιτελική φάση. Διπλά είναι τα παιχνίδια και θα ακολουθήσει η ρεβάνς στην έδρα της Μπενφίκα. Μετράνε τα εκτός έδρας γκολ στο Κύπελλο Πορτογαλίας και αυτό σημαίνει ότι η Μπενφίκα θα ψάξει το γκολ.

Παίζουν οι ομάδες με τις καλύτερες επιθέσεις στην Πορτογαλία. Πιστεύω ότι θα σκοράρουν και οι 2. Στο μεταξύ τους παιχνίδι για το πρωτάθλημα η Μπενφίκα κέρδισε με 2-1. Στην τελευταία αναμέτρησή τους στην έδρα της Σπόρτινγκ ήρθαν ισόπαλες με 2-2. Το Goal είναι πιθανό.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

938 (21:45) ΑΝΤΒΕΡΠ-ΟΣΤΑΝΔΗ OVER 1,54
941 (21:45) ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ.-ΜΠΕΝΦΙΚΑ GOAL 1,60

Διαβάστε επίσης: