Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
sports

Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιστρέφει Κριστιάνο Ρονάλντο!

Η «βόμβα» της μεγάλης επιστροφής του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έσκασε!

Η ομάδα του Μάντσεστερ ήρθε σε συμφωνία με τη Γιουβέντους, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να επιστρέφει στους «κόκκινους διαβόλους» μετά από 12 χρόνια.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανέφερε πως απομένουν οι ιατρικές εξετάσεις καθώς και κάποια τυπικά θέματα με τη βίζα του ποδοσφαιριστή για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατέβαλε το ποσό των 28 εκατ. ευρώ στην Γιουβέντους για να αποκτήσει και πάλι τον 36χρονο επιθετικό, ενώ ο ίδιος θα βάζει στα ταμεία του ένα ποσό μεγαλύτερο των 20 εκατ. ευρώ, που με τα μπόνους μπορεί να φτάσει και τα 30 εκατ. ευρώ ετησίως!

Η επιστροφή στη Γιουνάιτεντ ήρθε την ώρα που τα διεθνή ΜΜΕ ανέφεραν πως ο Πορτογάλος είναι κοντά σε συμφωνία με την Μάντσεστερ Σίτι, η οποία ωστόσο αποσύρθηκε από τη διεκδίκηση.

Με τους «κόκκινους διαβόλους» ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε αγωνιστεί 292 φορές, σημειώνοντας  118 γκολ, κατακτώντας 3 πρωταθληματα Αγγλίας και 1 Τσάμπιονς Λιγκ μεταξύ άλλων!