• sports

    Συγκλονίζει ο Καρεμπέ: «Δολοφονήθηκαν τα δύο ανίψια μου – Είμαι σε πένθος και μένω σιωπηλός»

    • NewsRoom
    O στρατηγικός σύμβουλος και πρέσβης των «ερυθρολεύκων» Κριστιάν Καρεμπέ

    O στρατηγικός σύμβουλος και πρέσβης των «ερυθρολεύκων» Κριστιάν Καρεμπέ


    Λίγα 24ωρα πριν τον μεγάλο τελικό του Ολυμπιακού κόντρα στη Φιορεντίνα για το Conference League, ο στρατηγικός σύμβουλος και πρέσβης των «ερυθρολεύκων» συγκλονίζει, αποκαλύπτοντας ότι, κατά τα πρόσφατα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Καληδονία, έχασε από πυροβολισμούς δύο συγγενείς του, δύο μέλη της οικογένειάς του.

    Μιλώντας συγκεκριμένα στον ραδιοφωνικό σταθμό Europe 1, ο Γάλλος βετεράνος άσος με την σπουδαία θητεία στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Έχασα μέλη της οικογένειάς μου, γι’ αυτό έμεινα σιωπηλός. Γιατί είμαι σε πένθος. Δύο άτομα στην οικογένειά μου πυροβολήθηκαν στο κεφάλι. Ήταν ελεύθεροι σκοπευτές».

    Ερωτηθείς αν ήταν δολοφονία, απάντησε: «Δεν θα ήθελα να το πω, γιατί η λέξη είναι ισχυρή, αλλά… είναι αλήθεια ότι ναι, είναι δολοφονία και ελπίζουμε ότι θα γίνουν έρευνες και γι’ αυτές τις δολοφονίες. Επτά άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από την έναρξη των συγκρούσεων».

     

    Διαβάστε επίσης:

    Οι Χούθι λένε ότι εξαπέλυσαν επίθεση εναντίον τριών εμπορικών πλοίων και δύο καταδρομικών του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ

    Μητσοτάκης: Ισχυρή Ελλάδα στην Ευρώπη διασφαλίζεται μόνο με ψήφο στην ΝΔ

    “Τραγικό δυστύχημα” χαρακτήρισε ο Νετανιάχου την πυρκαγιά που προκλήθηκε από ισραηλινό πλήγμα στη Ράφα



    ΣΧΟΛΙΑ